Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Een broodje eten doe je bij dé lunchroom van Doetinchem

Ben je woonachtig in Doetinchem en heb je zin om lekker te gaan lunchen? Dan doe je dat het best bij Station AlexSander. Dit is namelijk dé lunchroom van Doetinchem. De zaak is centraal gevestigd op het station, waardoor deze vanuit de wijde omgeving eenvoudig te bereiken is. Je geniet in deze lunchroom van een enorm divers aanbod, variërend van rijkelijk belegde koude broodjes tot smakelijke warme broodjes. Door het brede assortiment, is er altijd wel een broodje verkrijgbaar waardoor het water jou in de mond loopt.

Mogelijkheid tot het bestellen van een zakelijke lunch

Natuurlijk kun je gezellig alleen of met je naasten gaan lunchen bij lunchroom Station AlexSander in Doetinchem, maar het is ook mogelijk om een zakelijke lunch door hen te laten verzorgen. Dit is ideaal wanneer je zakelijke partners op bezoek krijgt, je collega’s wilt trakteren op iets lekkers of gewoon zomaar! Ze begrijpen bij deze lunchroom in Doetinchem dat je eerst wilt weten hoe de broodjes smaken, alvorens je een zakelijke lunch bestelt. Daarom is het bij hen mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen. De medewerkers spreken de wensen met je door en voorzien je op een later moment van een proefpakket met heerlijke broodjes. Zo weet je zeker dat de zakelijke lunch een groot succes wordt en voor herhaling vatbaar is!

Vraag je proefpakket aan of ga langs in de zaak

Heb je interesse in het organiseren van een zakelijke lunch met behulp van deze lunchroom in Doetinchem? Vraag dan via de website een gratis proefpakket aan en weet wat je jouw collega’s of gasten voorschotelt. Wil je gewoon gezellig gaan lunchen? Breng dan een bezoek aan Station AlexSander wanneer het jou uitkomt en geniet van de lekkerste broodjes uit de regio. Het is tevens mogelijk om je lunch vanuit huis te bestellen en te laten thuisbezorgen.