Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Tournedos past bij uiteenlopende sauzen en bijgerechten

Met een heerlijk mals stuk tournedos zit u al snel goed. Dit vlees is afkomstig van de ossenhaas. Een spier van het rund die weinig te verduren krijgt. Hierdoor is het ontzettend mals. Daarnaast heeft tournedos van zichzelf geen sterke smaak. U kunt het dus eenvoudig combineren met een breed scala aan bijgerechten en sauzen. Zo is het mogelijk om eindeloos te variëren en past het al snel bij het gerecht dat u in gedachten heeft.

Topkwaliteit vlees bestellen bij een slager die goede service biedt

Natuurlijk wilt u niet de eerste de beste tournedos kopen. U wilt een stuk vlees bestellen van uitstekende kwaliteit. Daarom gaat u het best naar Beef & Steak. Bij deze slager heeft u de keuze uit verschillende soorten tournedos die elk van uitstekende kwaliteit zijn. Ook is het vlees vers en hoeft u de deur niet eens uit om het te bestellen. Dit kan namelijk eenvoudig en snel online. Doet u dit voor 16.15 uur? Dan heeft u het vlees de volgende dag al in huis. Mocht dit niet uit komen, is het ook mogelijk om een andere datum te kiezen. Goede service staat namelijk hoog in het vaandel bij dit bedrijf.

Bestel al het vlees dat u nodig heeft online

Wilt u een mals stuk vlees bestellen? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor de tournedos van Beef & Steak. Of ga voor een van de andere vleessoorten van deze online slager. U vindt in de webshop namelijk ook andere soorten rund-, varkens- en lamsvlees. Hierdoor is er dus altijd wel een stuk vlees dat aan al uw wensen voldoet. Daarnaast loont het zich om al het benodigde vlees in één keer te bestellen. Door de versheid kunt u het namelijk zorgeloos invriezen om zo voor een voorraad te zorgen. Ook profiteert u bij besteding vanaf € 60,- van kosteloze verzending.

https://beefensteak.nl/