Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Vier je feest uitgebreid op deze locatie voor zaalverhuur in Uden

Heb je iets te vieren en wil je groots uitpakken? Ben je bijvoorbeeld jarig en is het een jubileumjaar? Of wil je een bruiloft of huwelijksjubileum vieren met al je vrienden en familieleden? Dan is Jambon in Uden de ideale locatie om in te schakelen voor zaalverhuur. In de sfeervolle zaal kun je namelijk met zo’n 130 man terecht. Hierdoor kun je iedereen voor je feest uitnodigen. Daarnaast wordt de catering natuurlijk goed verzorgd. Op die manier zal het jou en je gasten aan niets ontbreken bij dit restaurant met hotel. Ze serveren een breed scala aan gerechten, dus er is voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Het maakt dan ook niet uit of je een vlees- of visliefhebber of juist vegetariër bent. Met ieders dieetwensen wordt rekening gehouden, mits je dat natuurlijk van tevoren even doorgeeft. Ook is er een bar, waardoor niemand dorst zal hebben.

Geniet van heerlijk eten en een gezellige overnachting bij dit restaurant met hotel

Restaurant met hotel Jambon is meer dan alleen een goede plek voor zaalverhuur in Uden. Je kunt hier bijvoorbeeld ook heerlijk dineren. Ook dan kies je uit uiteenlopende gerechten die elk met zorg bereid worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van surf en turf of van een heerlijk malse tonijnsteak? Ook voor een breed scala aan voor- en nagerechten zit je bij dit restaurant met hotel goed. Je kunt dus zo uitgebreid dineren als je zelf wilt. En wil je je helemaal niet druk maken om de terugreis naar huis? Knoop er dan een overnachting aan vast en verblijf in een sfeervol ingerichte kamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, dus het zal je ook bij een hotelovernachting aan niets ontbreken.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je interesse in zaalverhuur in Uden bij Jambon? Of wil je een kamer of tafel reserveren bij dit restaurant met hotel? Neem in beide gevallen contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij informeren je graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid. Ook beantwoorden ze eventuele vragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Dat is natuurlijk wel zo fijn.