Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Van aardappel tot verse chips

De verse chips van Boerderij Chips wordt gemaakt van enkel drie ingrediënten: aardappelen, olie en kruiden. Toch is Boerderij Chips onderscheidend van andere chips. Dit komt door de verse aardappelen die worden geteeld op de eigen boerderij. Door deze aardappelen en doordat de chips met alle zorg wordt gemaakt, merk je dat de smaak van de verse chips echt authentiek is en een stuk intenser dan je van gewone chips gewend bent.

Kies voortaan voor verse chips

Verse chips is allereerst een stuk smaakvoller dan de chips die rechtstreeks uit de fabriek komt. Dit komt onder andere door de verse aardappelen en een productieproces waarbij de smaak niet wordt aangetast. Ten tweede is verse chips beter voor je, omdat er geen smaak-, kleur- en geurstoffen aan toegevoegd worden. Alle ingrediënten zijn dus volledig natuurlijk en onaangetast. Het is daarom ook erg eenvoudig om je eigen chipsfabriekje thuis te beginnen! Iedereen kan het met de juiste ingrediënten en het is minstens net zo lekker als de chips uit de supermarkt. Als je toch besluit naar de supermarkt te gaan omdat je zin hebt in een zak chips, kies dan voor de Boerderij Chips. Deze smaakvolle chips zorgen ervoor dat jij niets tekort komt terwijl je helemaal opgaat in de Titanic of als je je terug in het verleden waant met een boek als Pride en Prejudice.

Verwen jezelf met een heerlijke zak chips

Trek je terug met die overheerlijke zak verse chips en eigen de hele inhoud. Kies uit een van de verschillende smaken of maak een bakje waarin je de verschillende smaken mixt. Zo heb je een lekker gevarieerde snack die boordevol zit met natuurlijke ingrediënten. Probeer de chips ook eens te besmeren met jouw favoriete salades of dipsaus. Of gebruik de chips als vervanger voor friet bij de schnitzel of beenham.