Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Valpolicella wijn of een andere wijn voor uw eigen wijnproeverij

Wilt u graag een eigen wijnproeverij organiseren? Dan bent u natuurlijk op zoek naar kwalitatief goede wijnen. Veel goede wijnen komen uit Italië, uit verschillende streken. Waarschijnlijk denkt u hierbij al gauw aan Toscane en Piëmont. Andere gebieden waar wijnbouw plaatsvindt in Italië, zijn Veneto en Emilia Romagna, onder andere. Een voorbeeld van een wijnbouwgebied is Valpolicella, in Veneto. Hier horen de klassieke Valpolicella, maar ook Valpolicella Ripasso en Amarone bij. Wilt u weten wat deze termen precies inhouden? Of bent u op zoek naar een goede Italiaanse wijn, uit verschillende regio’s? Bezoek dan de webshop van ITALIEwijnen.nl. Hier kunt u verscheidene wijnen kopen voor een wijnproeverij of andere gelegenheid.

Een wijnproeverij van dit bedrijf zelf

U kunt zelf een proeverij organiseren, maar ITALIEwijnen.nl organiseert zelf ook regelmatig wijnproeverijen. Als u graag wat wijnen proeft op een proeverij, voordat u zelf wat bestelt, kan dit daar dus. Als u de sociale media van dit bedrijf in de gaten houdt, wordt u hiervan op de hoogte gehouden. Ook als u zelf een wijnproeverij wilt houden, kunt u contact opnemen met dit bedrijf. U kunt er dus niet alleen de wijn bestellen, maar ook kan dit bedrijf u helpen als u uw wensen doorgeeft.

Kies voor een thema of proefpakket

Als u een wijnproeverij gaat houden, kunt u een thema aan de proeverij verbinden. Het kan leuk zijn om een bepaald gebied in Italië te kiezen als thema. In dat geval kunt u alleen voor wijnen uit dat gebied gaan. U zou bijvoorbeeld alleen maar Valpolicella wijnen kunnen schenken. Het kan echter ook leuk zijn om juist wijn uit verschillende gebieden te schenken bij de proeverij. Ook zou u een proefpakket kunnen kopen bij dit bedrijf. Dit zijn samenstellingen van verschillende wijnen, vaak uit hetzelfde gebied. Zo heeft u dus meteen een pakket bij elkaar.

https://www.italiewijnen.nl/