Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Een feestelijke catering voor al uw evenementen in Schiedam

Wat is Happie Delivery?

Happie Delivery is een cateringbedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van lekkere en verrassende hapjes en maaltijden voor al uw evenementen en catering in Schiedam. Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid viert, wij zorgen ervoor dat u en uw gasten kunnen genieten van smaakvolle en gezonde maaltijden.

Onze cateringdiensten

Bij Happie Delivery bieden wij verschillende cateringdiensten aan, afhankelijk van uw wensen en het type evenement. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Borrelhapjes

Onze borrelhapjes zijn de ideale aanvulling op een borrel of reception. Wij bieden een ruim assortiment aan hapjes, zoals gegrilde kaas, carpaccio, tapasgerechten en luxe broodjes.

Buffetten

Voor een feestelijk diner kunt u kiezen voor een van onze uitgebreide buffetten. Wij bieden onder andere buffetten met warme en koude gerechten, salades, quiches en desserts.

Walking dinners

Een walking dinner is een unieke manier om uw gasten te verwennen met kleine gerechten die zij onderweg kunnen opeten. Bij Happie Delivery kunt u kiezen uit verschillende thema’s, zoals Italiaans, Spaans, Japans of vegetarisch.

Drankarrangementen

Naast onze cateringdiensten kunt u bij ons ook terecht voor drankarrangementen. Wij bieden een ruime keuze aan frisdranken, bieren, wijnen en cocktails.

Waarom Happie Delivery kiezen?

Er zijn tal van redenen waarom u voor Happie Delivery zou kunnen kiezen voor de catering van uw evenement in Schiedam. Zo bieden wij:

Een ruim assortiment

Bij Happie Delivery hebben wij een ruim assortiment aan hapjes en gerechten, zodat er voor ieder wat wils is. Wij werken met verschillende thema’s en kunnen daardoor aan bijna alle wensen voldoen.

Een hoge kwaliteit

Wij stellen onze gerechten samen met de beste en verse ingrediënten. Zo kunt u erop vertrouwen dat u en uw gasten kunnen genieten van smaakvolle en gezonde maaltijden.

Persoonlijke aandacht