Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Het proces van onze aardappelchips

De aardappelen die gebruikt worden voor de unieke aardappelchips, worden op onze eigen boerderij geteeld. Daarna wordt dit stap voor stap voor u verwerkt, van aardappel tot chips. De aardappelen worden na het rooien, gewassen, gesneden en geselecteerd. De chips wordt dagelijks vers bij ons op de boerderij voor u gebakken. Tijdens het bakken van de aardappelchips, wordt de chips goed in de gaten gehouden. Vervolgens wordt de chips beoordeeld op zijn vorm en de kleur. Wanneer dit proces ten einde komt worden er als laatste verschillende soorten smaken toegevoegd. 

Van het land tot natuurlijke chips

In 2004 zijn de eigenaren Henk en René begonnen met het zelf maken van de aardappelchips. De chips wordt met schil en al gebakken in 100% zonnebloemolie. Vervolgens wordt het op smaak gebracht met enkel en alleen natuurlijke kruiden. En dat is te proeven! De schil is wat de chips authentiek maakt en waar de unieke smaak vandaan komt. Wat ook fijn is om te weten, is dat de chips volledig glutenvrij, lactosevrij en vegan is. De aardappelchips bevat alleen plantaardige toevoegingen, wat van Hoeksche Chips niet alleen de lekkerste, maar ook de gezondste chips maakt. Dit allemaal rechtstreeks vanaf de boerderij!

Ontdek alle verschillende chips smaken

Wanneer het volledige proces voldaan is, wordt de chips verpakt in de zakken. Vervolgens zijn de zakken gereed om verkocht te worden. Trek gekregen in onze Hoeksche Chips? Probeer dan zelf eens een van de vele verschillende smaken. Breng snel een bezoek bij een winkel bij u in de buurt. Online vindt u alle verkooppunten waar de chips verkocht wordt. Wilt u toch liever de deur niet uit? Dat is geen probleem! De chips is heel gemakkelijk online te bestellen. Voor al uw vragen, of meer informatie, kunt u online het contactformulier invullen. Het team staat klaar om u verder te helpen!

https://hoekschechips.nl/