Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Koop je exclusieve koffiebonen bij een koffiespecialist

Starbucks geeft een specialiteitsgevoel en valt het waarschijnlijk onder het idee dat sommige mensen over specialiteitskoffie of ‘specialty coffee’. Dat klopt echter niet. Specialty coffee is een label dat uitsluitend toegereikt wordt door de Specialty Coffee Association. Het wordt gegeven aan koffie van de allerhoogste kwaliteit en impliceert een eerlijk productieproces. Exclusieve koffiebonen zal je ook uitsluitend vinden bij een lokale koffiespecialist en niet bij een grote keten. Lees verder en ontdek hoe een koffiespecialist kan helpen en waar je specialty coffee kunt kopen.

Kies voor de juiste ervaring

De koffie-ervaring zou altijd rond de smaak van de koffie moeten draaien. Dat is bijvoorbeeld niet het geval bij Starbucks. Bij Starbucks wordt koffie verkocht als een manier om een ervaring te geven die vrijwel compleet losstaat van koffie. Starbucks wilt namelijk ontzettend graag je derde go-to plek worden, naast je huis en je werk. Hun koffie is zo duur aangezien je stevig aanrekenen voor de wifi-verbinding, het gezellige decor, de muziek en de sfeer in de winkel. Kies voor een kleine lokale koffiewinkel zoals Grounded koffie uit Rotterdam in Nederland voor de juiste koffie-ervaring. Proef hun exclusieve koffiebonen en krijg een geweldige smaakervaring.  

Vraag advies bij het kopen van specialty coffee

Het is niet meer dan logisch dat je je een beetje verloren voelt bij het kopen van koffie als het de eerste keer is dat je exclusieve koffiebonen of specialty coffee wilt uitproberen. Het is dan ook zeker geen schande om even hulp te moeten inschakelen. De koffiespecialisten, zoals Grounded koffie uit Rotterdam in Nederland, staan altijd voor je klaar met gericht advies. Laat hen weten welke smaken je lekker vindt en ze zullen je in de juiste richting wijzen. Ook bij specialty coffees is er een ruim aanbod. Je keuze zal uiteindelijk nog altijd afhangen van persoonlijke smaak, al ben je wel zeker dat exclusieve bonen altijd een lekkere sterke aromatische smaak hebben.  

https://groundedcoffee.nl/?lang=nl