Bartomaud
Image default
Hobby en vrije tijd

Vier het kinderpartijtje van je zoon of dochter in de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland

Hiep, hiep, hoera! Gefeliciteerd met de verjaardag van je kindje. Ben je nog op zoek naar een geweldige plek om het kinderfeest te organiseren? Dan zou je Vogelpark Avifauna kunnen overwegen. Dit is het grootste vogelpark van Nederland en je kunt er ook voor de gaafste buitenspeeltuin in de regio Zuid-Holland terecht. Wanneer je de kinderen hiermee naartoe neemt, ben je van een onvergetelijk kinderfeestje verzekerd. Waar wacht je nog op? Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Bezoek samen met de kinderen het mooiste vogelpark van Nederland en zorg dat zij zich écht jarig voelen

Wist je dat je een toffe dierentuin kunt vinden waar je samen met de kinderen allerlei diersoorten kunt bekijken? Dit vogelpark biedt je zelfs de mogelijkheid om een aantal bedreigde vogelsoorten uit Zuid-Amerika van dichtbij te bekijken in Nederland. Leer meer over de vogels, wandel door het bos waar je tussen de wilde maki’s en cavia’s loopt en waag een boottocht over de spannende jungle rivier. Een kinderfeestje wordt dan direct een leerzame beleving vol plezier. Nadat alle dieren zijn bekeken, kunnen de kinderen zich in de meest avontuurlijke buitenspeeltuin van Zuid-Holland uitleven en kun je zelf eventjes de zon opzoeken op het aangrenzende terras.

Wat zit er bij het kinderfeestjes arrangement inbegrepen?

Is je zoon of dochter jarig en wil je hen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk kinderpartijtje laten vieren? Dan kun je altijd bij Vogelpark Avifauna terecht. Hoe gaaf is het om de verjaardag van de kinderen tussen de vogels, aapjes en andere dieren in het grootste vogelpark van Nederland te vieren? Wanneer je voor een kinderfeestjes arrangement kiest, zit de entree, een patatje mayo, limonade en een ijsje erbij inbegrepen. Verder krijgen de kinderen een armbandje om waarmee zij onbeperkt in de elektrische attracties van de avontuurlijkste buitenspeeltuin in regio Zuid-Holland terecht kunnen.