Bartomaud
Image default
Hobby en vrije tijd

Fietstassen die niet verkleuren en scheuren

Goedkoop is vaak duurkoop. Dat roept men wel eens. Maar het is eigenlijk nog waar ook. Want enkele weken geleden kocht ik een fietstas bij de Action. Zoals je weet is de Action heel goedkoop. Ik betaald dan ook maar 15 euro voor die fietstas. Ik heb de tas stevig op de bagagedrager van de fiets van mijn zoon vast gemaakt en hij is er vervolgens mee naar school gefietst. Schooltas in de fietstassen en af en toe, als hij gym had, ook de gymtas nog mee aan de andere kant. Dit leek de eerste week goed te gaan. Maar na enkele dagen melde mijn zoon zich, de fietstas was uitgescheurd. Ik ben niet terug gegaan naar Action want het was misschien ook deels de schuld van mijn zoon. Hij heeft zijn schooltas er soms koste wat kost erin gepropt. In ieder geval kwamen we dus tot de conclusie dat je niet bij de Action moet wezen voor een beetje degelijke fietstassen. Ik keek verder en kwam terecht bij Pimpjefiets.

 

Unieke fietstas voor schoolgaande kinderen

Daar vond ik de extra sterke fietstassen. Lekker groot, namelijk 46 liter. En nog belangrijker: er stond bij ‘de fietstas die niet scheurt en niet verkleurt. Dat sprak mij aan. Ze hadden deze grote fietstassen in 10 frisse kleuren dus heb ik even mijn zoon erbij geroepen met de vraag welke kleur hij dan het liefst wilde. Ikzelf had gehoopt op een fel oranje of gele fietstas. Maar mijn zoon koos voor de meest veilige kleur: zwart. Hij wil namelijk absoluut niet opvallen met die fietstas. Ik heb deze tassen direct besteld en de volgende dag ontvingen we ze inclusief mooie verstevigingen voor de bodem. Okay, laten we eerlijk zijn. Deze fietstas was wel 3x duurder dan die van de Action. Maar ik weet zeker dat deze wel 40x langer meegaat. En mijn zoon beaamde dat. De afgelopen dagen heeft hij er al fijn gebruik van gemaakt en hij is zeer tevreden. Niet alleen over de grote, maar ook over de waterdichtheid van deze tassen. Soms moet je altijd eerst even een miskoop doen om tot de conclusie te komen dat voor betere kwaliteit gaan, echt een betere keuze is!

https://www.kortingopjefiets.nl/