Bartomaud
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop Week 2 Kreeft – Leeuw en Maagd

Wat voorspelt de stand van de planeten in je horoscoop deze week voor de sterrenbeelden op het gebied van liefde, werk en gezondheid? Lees iedere week je horoscoop en je kan je voorbereiden op wat er de komende week gaat gebeuren.

Horoscoop Kreeft

Elke extreme wrok zal je liefdesleven geen goed doen. Als uw relatie onnodig gestrest is met onnodige ruzies en uw houding uw partner vervreemdt. Beheers jezelf een beetje meer! Als je vrijgezel bent, is het mogelijk dat dergelijk bruusk gedrag best goed werkt – iemand oppikken. Maar niemand zal te lang bij je willen blijven, als je je zo blijft gedragen.

Gezondheid

Terughoudendheid is het wachtwoord; niet dat het u op een of andere manier aan een goede gezondheid ontbreekt – het is gewoon dat u onvoorzichtig bent en voorzorgsmaatregelen negeert, zodat er gemakkelijker ongelukken kunnen gebeuren. Ongeacht de fysieke inspanning of ander zwaar werk – deze aanpak is uiterst riskant. In plaats van jezelf in gevaar te brengen, moet je meditatie proberen om de innerlijke balans te vinden die je mist.

Werk

Sterrenbeeld Kreeft is echt gemotiveerd; met zoveel energie moet je het op een positief doel richten. Je zult versteld staan hoeveel je bereikt. Maar zorg ervoor dat u niet betrokken raakt bij controversiële kwesties met collega’s. U bent niet bijzonder goed met iemand die bezwaar maakt tegen uw methoden; je bent gemakkelijk opgewonden. Als je je zo gedraagt, moet je wat zelfbeheersing oefenen.

Horoscoop Leeuw

Je bent in staat om al lang bestaande zaken met je geliefde op een positieve manier op te lossen voordat ze verder verergeren. Als je al een langere periode een relatie hebt, kun je erover nadenken om deze permanent te maken. Als je single bent, kan de volgende date een cruciale zijn. Of het nu gaat om een huwelijksaanzoek of een nieuwe relatie – liefde en romantiek staan op de agenda!

Gezondheid

Je voelt een diep innerlijk evenwicht samen met onwankelbare kracht, waardoor horoscoop Leeuw alle ontberingen op het werk of in je privéleven kunt overwinnen. Cultiveer dit gevoel door je toe te leggen op meer innerlijke reflectie. Ontspanningsoefeningen en meditatie kunnen ook nuttig zijn. Je krijgt verrassende inzichten en komt tot rust met jezelf; er is niets beters voor uw gezondheid!

Werk

Je regelt alles moeiteloos. Je bent vooral bedreven in het oplossen van lastige situaties die zich voordoen. Als het gaat om geschillen tussen collega’s, ben je de perfecte bemiddelaar en ook in onderhandelingen blijf je staande. Regel uw persoonlijke zaken. Stel belangrijke beslissingen niet uit; bepaal nu wat u gaat doen! Je kunt vertrouwen op je intuïtie.

Horoscoop Maagd

Je liefdesleven kan ongunstig worden beïnvloed door je diep gepassioneerde gevoelens, die gemakkelijk spanning en botsingen met je partner kunnen veroorzaken. Als alternatief zou je kunnen ontdekken dat vrijen een grote hulp kan zijn bij het verlichten van de situatie tussen jullie, maar eventuele ruzies die mogelijk aan de gang zijn, kun je het beste tot later overlaten. Uiteindelijk kunnen conflicten niet alleen door intimiteit worden opgelost.

Gezondheid

Zorg extra goed voor je gezondheid! Je kunt jezelf gemakkelijk uitputten; risico op letsel of uw lichaam onnodig belasten; de gevolgen hiervan mogen niet worden onderschat. Vermijd directe confrontaties van welke aard dan ook! Ongeacht of je blessuregevoelig bent of niet, je moet jezelf trakteren op een ontspannende pauze, als je kunt, door in het weekend naar het platteland te reizen.

Werk

Je komt deze week op je werk een situatie tegen die je enorm zal irriteren. Probeer kalm te blijven, beste sterrenbeeld Maagd! Vaak is de zorg het niet waard. Bijna altijd zijn de meeste conflicten net zo snel voorbij als ze begonnen. Tegelijkertijd moet je niet te zelfgenoegzaam zijn! Als er fundamentele problemen zijn, probeer dan uw mening op een objectieve en weloverwogen manier te formuleren.

Bron:
Zodiac Horoscoop