Bartomaud
Image default
Hobby en vrije tijd

Organiseer hier een actief bedrijfsuitje

Wilt u een actief bedrijfsuitje of een leuk uitje op zondagmiddag organiseren voor uw familie of vrienden? De Westernboerderij is in dat geval dé locatie waar u naar op zoekt bent. Deze experts beschikken namelijk over een prachtige locatie midden in de natuur waar u geniet van diverse leuke en uitdagende activiteiten waar ieder gezelschap van geniet. U kiest voor uw volgende uitje op zondagmiddag of een volgend actief bedrijfsuitje bijvoorbeeld voor boogschieten, quadrijden, een zeskamp of countrygolf. Welke activiteiten u ook besluit te doen met uw gezelschap, gezelligheid en hilariteit is gegarandeerd. Kies er dus voor om een actief bedrijfsuitje of een uitje op zondagmiddag te organiseren bij De Westernboerderij en geniet optimaal met uw gezelschap.

Overnacht bij deze specialisten

Bent u nog niet klaar om naar huis te gaan na een actief bedrijfsuitje of een uitje op zondagmiddag? Besluit dan om te blijven overnachten bij deze specialisten. Zij beschikken namelijk over meerdere tipi’s die stuk voor stuk plaats bieden aan tien personen. Iedere tipi beschikt over een verwarming en een koelkast, dus hier is alles te vinden wat u nodig heeft. U hoeft enkel een slaapzak en kussen mee te nemen voor de overnachting. Bent u met meer dan 50 personen? Dan regelen deze specialisten extra overnachtingsmogelijkheden in tenten of bij een hotel in de buurt. Het is dus te allen tijde mogelijk om met uw gehele gezelschap te blijven slapen bij deze specialisten. U geniet hier van een prachtige zonsondergang en een mooi kampvuur voordat u gaat slapen, dichter bij de natuur komt u niet.

Deel uw wensen

Heeft u bepaalde wensen die u graag in vervulling ziet gaan tijdens uw volgende uitje op zondagmiddag of tijdens een actief bedrijfsuitje? Neem dan gerust contact op met de specialisten van De Westernboerderij en deel uw wensen. Zij zullen er alles aan doen om uw wensen te vervullen en van uw uitje een succes te maken.