Bartomaud
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek een uitdagende kartbaan tijdens het karten nabij Delft

U vindt één van de meest uitdagende indoorkartbanen ter wereld bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. Deze kartbaan is ruim 1,3 kilometer lang en hierdoor de langste indoorkartbaan van Europa. De baan bevat daarnaast ruim 25 bochten en meerdere verhogingen, waardoor het erg spanning is om op de limiet te rijden op deze baan. Wilt u de uitdaging aangaan door te gaan karten in de buurt van Delft? Organiseer dan uw volgende uitje bij deze specialisten in Poeldijk en ga de strijd aan met uw vrienden, familie of collega’s. De winnaar van de race mag zich met recht de beste coureur van uw gezelschap noemen, want winnen op deze kartbaan is niet eenvoudig. De winnaar ontvangt dan ook een trofee na de race en krijgt champagne. U organiseert bij deze specialisten dus niet zomaar een uitje, maar een echte race.

Kies een minder spannend uitje

Bent u op zoek naar een uitje waarbij u niet de grenzen van snelheid op hoeft te zoeken? U zit ook dan goed bij partycentrum Van der Ende Racing Inn. Deze specialisten beschikken namelijk over een spannende escaperoom waarbij ontsnappen een échte uitdaging is. Het is het ideale uitje wanneer u en uw gezelschap houden van het oplossen van puzzels. Wilt u toch liever iets sportiever bezig zijn? Kies er dan voor om te gaan midgetgolfen of karten bij deze specialisten in Delft. U waant zich iedere keer weer in een andere omgeving door de prachtige aankleding van de verschillende ruimtes.

Plan een uitje

U merkt het al, u heeft de keuze uit verschillende leuke uitjes bij deze specialisten. Wilt u gaan karten in de buurt van Delft of wilt u van een andere activiteit genieten? Maak dan snel een afspraak voor uw volgende uitje. U neemt hiervoor contact op met de ervaren medewerkers van dit partycentrum. Gebruik hiervoor de contactgegevens op hun website.

https://www.vanderende.com/