Bartomaud
Image default
Hobby en vrije tijd

Vervangende fietsaccu voor een Brinckers elektrische fiets

Bent u op zoek naar een vervangende fietsaccu voor uw Brinckers fiets? Of wellicht heeft u een elektrische fiets die gebruikmaakt van deze accu, zoals een Keola of Victesse fiets? GM-accu, de specialist op het gebied van fietsaccu’s, heeft diverse soorten en merken fietsaccu’s voor u beschikbaar. Zo kunt u bij hen ook een fietsaccu kopen voor een Stella fiets of een Aldi e-Bike. Er zijn voor u nieuwe accu’s beschikbaar in diverse voltages en Ampère-uur. U vindt hier zeker een passende vervanging voor uw huidige fietsaccu.

Wanneer moet u de accu van uw elektrische fiets vervangen?

Een elektrische fiets heeft over het algemeen een lange levensduur. Echter zijn er net als bij gewone fietsen, onderdelen zoals de fietsbanden, die onderhevig zijn aan slijtage. Dit is ook zo voor de accu van uw fiets. Tijdens de levensduur zult u voor uw Stella of Brinckers fiets een nieuwe fietsaccu moeten kopen. Maakt u veel gebruik van uw elektrische fiets en reist u vaak grote afstanden? Dan bemerkt u wellicht dat de accu van uw fiets sneller leeg raakt dan voorheen. Er zijn ook duidelijkere signalen dat uw fietsaccu niet meer naar behoren werkt, dit kan variëren van het uitvallen van de fietsaccu tot een fietsaccu die niet meer oplaadt. Bent u recentelijk met de fiets gevallen? Of wellicht is de fiets omgewaaid of gevallen toen deze geparkeerd stond? Dit kan een mogelijke oorzaak zijn van een fietsaccu die niet meer naar behoren werkt. Fietsaccu’s zijn relatief kwetsbaar en kunnen niet goed tegen vallen of stoten.

Vervang uw beschadigde fietsaccu

Werkt de fietsaccu van uw Stella fiets niet meer naar behoren en wilt u een nieuwe kopen? Of wellicht wenst u juist een nieuwe fietsaccu voor uw Brinckers fiets? Met behulp van een nieuwe accu van de accuspecialist werkt uw elektrische fiets weer naar behoren. Bestel uw nieuwe fietsaccu online. Weet u niet welke accu geschikt is voor uw fiets? Maak een afspraak en bezoek de accuspecialist voor persoonlijk advies.