Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Restaurant Mont

Laten we eerlijk zijn we houden allemaal van lekker eten. Ik heb geen idee wat ze dan ook met foodie bedoelen want ik geloof niet dat er mensen zijn die niet van lekker eten houden. Er zullen vast wel een paar van die sportgekken bestaan die eten alleen als brandstof zien en eerlijk gezegd heb ik medelijden met ze want ze zullen nooit van restaurant Mont kunnen genieten.

Met familie, vrienden of kennissen een avondje lekker eten bij restaurant Mont is toch ideaal? Je weet nooit wat je precies te wachten staat want de chef heeft altijd een verassing voor je in de petto. Het zijn vaak de meest heerlijke gerechten die je ooit zal proeven. Als je het namelijk nog niet doorhad is restaurant Mont een Duitse restaurant. Je vindt er dan ook de typische Duitse gerechten maar bang om nieuwe gerechten te proberen zijn ze zeker niet.

Wat me vooral persoonlijk bevalt en wat ik merk dat andere ook vinden is de sfeer in restaurant Mont. Je gaat er namelijk niet alleen voor het eten maar ook de sfeer en gezelligheid. Het is een restaurant waar je aan het einde van de avond graag een tip wil achterlaten en niet omdat het wel zo netjes is. Ze doen hard hun best en dit zie je dan ook terug in restaurant Mont.