Bartomaud
Image default
Eten en drinken

Een restaurant met veel mogelijkheden in Gelderland

Wanneer je tegenwoordig een leuk restaurant tegenkomt is het vaak vanwege het heerlijke eten en de locatie en atmosfeer die voortreffelijk is. De combinatie is hierbij het meest indrukwekkend. Gastvrijheid en voldoende comfort als ook een afwisselende kaart die aanspreekt zijn de ingrediënten voor een heerlijke avond. In Gelderland zijn steeds meer culinaire restaurants te vinden waar u een bijzonder avond kunt doorbrengen en Restaurant de Kommensaal in Lathum mag zeker niet in dit culinaire rijtje overgeslagen worden. Een restaurant op een bijzondere locatie met uitzonderlijke mogelijkheden om heerlijk te eten en meer….

Ook zakelijke mogelijkheden

Wanneer u als bedrijf naar de mogelijkheden bij Restaurant de Kommensaal kijkt dan zult u naast zakelijke bijeenkomsten of feesten nog meer kunnen doen. Wat dacht u van de accommodatie zelf? De oude boerderij heeft veel ruimtes voor een feest of proeverij maar ook een vergadering kan er prima worden ondersteund. Maar buiten kunt u ook direct aan het water een activiteit met uw bedrijf organiseren. Er zijn hier verschillende mogelijkheden van team-building tot en met een lezing of sportactiviteit. Maar ook een klantendag kan prima op deze locatie worden gegeven aangezien alle faciliteiten voorhanden zijn om er een geslaagd evenement van te maken.

Verjaardagsfeest of bruiloft

Wanneer u overigens als particulier een feestlocatie zoekt in de omgeving van Arnhem dan is de Kommensaal ook een zeer geschikte locatie. Vanwege de goede keuken kunnen er allerlei heerlijke gerechten worden gemaakt of gewoon eenvoudige borrelhapjes. U kunt hier met een kleine of een grote groep vrienden een knalfeest geven en bovendien is er voldoende ruimte voor een band en danszaal. Ook zijn er regelmatig bruiloften bij de Kommensaal. Omdat de locatie een beëdiging heeft kan een huwelijksambtenaar het huwelijk voltrekken en aansluitend een receptie en een feest worden gegeven. Voldoende mogelijkheden bij Restaurant de Kommensaal.