Bartomaud
Image default
Bedrijven

Buitenspeelgoed voor kinderen

De zomer komt er weer aan, de zon komt tevoorschijn en de zomervakantie staat bijna voor de deur. Ineens zijn de kinderen de hele dag thuis in plaats van op school. Wilt u voorkomen dat ze zich de hele dag in hun kamer opsluiten met de iPad, de Playstation of de Xbox? Dan is het misschien een goed idee om te kijken of u de tuin wat kunt pimpen met een leuk speeltoestel dat de kinderen uitnodigt om weer naar buiten te komen en te genieten van het mooie weer.

 

Schommel

Een schommel blijft je hele leven lang leuk. Er zijn veel verschillende schommels op de markt, een houten set met twee schommels eraan, een netschommel of schommels voor baby’s en kleine kinderen. Wilt u de tuin leuker maken voor kinderen, dan is een schommel kopen een goede optie.

 

Skelter

Voor kinderen die al iets verder van huis mogen is een skelter ideaal. Ze kunnen lekker rondjes rijden in de buurt met andere kinderen die ook een skelter hebben. Vaak zijn skelters gemaakt voor één kind, maar er zijn ook modellen waar je een tweede stoeltje op kunt maken.

 

Speelhuis

Speelhuizen zijn te koop in allerlei soorten en maten. Alleen het huisje is al leuk voor kinderen, maar je kunt het speelhuis ook uitbreiden met een balkon, een glijbaan, een trappetje, of met een zandbak er onder. Het huisje is leuk om in te spelen en ook ideaal om ander speelgoed voor buiten in op te bergen.

 

Zandbak

Kinderen vinden het altijd leuk om met zand en water te spelen en ze kunnen zich er lang mee vermaken. U kunt een standaard zandbak kopen, maar ze zijn er ook met uitklapbare bankjes of een houten afdekking. Koopt u geen houten afdekking, dan is het aan te raden om een afdekhoes te kopen, zodat het zand schoon en droog blijft.

 

Voetbaldoel

Zeker voor kinderen die op voetbal zitten of er op willen gaan als ze wat groter zijn is het leuk om een voetbaldoel in de tuin te hebben. Zo kunnen ze thuis hun technieken oefenen en natuurlijk ook lekker spelen. Bij sommige voetbaldoelen wordt een schietscherm geleverd, dit is een zeil met een aantal gaten erin, om schietoefeningen mee te doen. Het voetbaldoel kunt u gemakkelijk verankeren in de tuin.

 

https://www.buitenspeelgoed.nl