Bartomaud
Image default
Bedrijven

Het laten produceren van uw bedrijfskleding

U bent erover uit, na veel overwegen (of niet) heeft u ervoor gekozen bedrijfskleding aan te schaffen. Uitstekende keuze, want dit heeft veel invloed op het werkplezier van uw medewerkers en daarmee dus ook op de uitstraling van uw bedrijf richting de klant. Niet alleen zullen de medewerkers zich 1 geheel voelen door het dragen van dezelfde kleding, ook zullen de medewerkers het ontzettend fijn vinden om bij verschillende weersomstandigheden over verschillende kledingstukken te beschikken. Buiten dat kan de werkkleding ook nog eens dienen als lopend reclamebord, dit kunt u doen door uw huisstijl en logo te verwerken op de bedrijfskleding. Een win win-situatie voor u als ondernemer. Vaak wordt gedacht dat het laten produceren van deze bedrijfskleding een moeilijk proces met veel toeters en bellen is, in werkelijkheid valt dit wel mee. Om u een idee te geven van het laten produceren van een kledingstuk nemen we u mee in dit proces, in dit geval het productieproces van een petje.

Kwaliteit van groot belang

Het is natuurlijk van groot belang dat de medewerkers tevreden zijn over de werkkleding die zij aangeboden krijgen. Het is dus belangrijk om goed op te letten op kwaliteit, niet alleen ziet kwaliteitskleding er beter uit, dit zorgt ook voor mee draagcomfort. Kies dus een producent uit waarvan u zeker weet dat de kwaliteit op orde is. In het geval van een petje zal er weinig fout kunnen gaan wat betreft de kwaliteit.

Bedrijfskleding

Het kiezen van een kleur

Nadat u een producent heeft uitgekozen is het belangrijk dat u de juiste kleur kiest voor uw petje. U kunt kiezen voor een neutrale kleur met accenten in de kleur van uw huisstijl. U kunt er ook voor kiezen het volledige petje te laten produceren in de kleur van uw huisstijl. Maak hierin dus een verstandige afweging, denk ook aan het matchen met andere bedrijfskleding.

Logo borduren

Petjes borduren is een vrij simpel karwei. U dient een foto van uw logo te uploaden en deze logo’s zullen worden gebruikt om op uw petjes te borduren. Wel kunt u de afmeting van het logo zelf bepalen, dit is uiteraard persoonlijke voorkeur.

Draagvlak creëren

Voordat u de petjes uitdeelt aan uw medewerkers is het belangrijk om draagvlak te creëren voor het dragen van deze petjes. Alleen op die manier zullen uw medewerkers de petjes ook daadwerkelijk gaan dragen. Leg bijvoorbeeld uit met welk doel de petjes zullen worden geïmplementeerd of vraag van tevoren uw medewerkers mee te denken met het ontwerpen van de petjes.