Bartomaud
Image default
Bedrijven

Een body teddy

Op het gebied van lingerie heb je heel veel verschillende soorten opties. Iedere optie heeft zijn eigen voor- en nadelen en heeft dus ook zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Hierdoor heb je veel verschillende soorten lingerie en is het dus altijd dat er een soort lingerie tussen zit die bij je past. In deze blog gaan we je wat meer vertellen over een van deze soorten lingerie.

Lingerie is het waard

Kosten van lingerie kunnen erg snel oplopen. Vooral als het gaat om merken die al snel enkele honderden euro’s vragen voor een setje. Goedkopere lingerie kan ook snel in kosten oplopen. Dat heeft vooral te maken met de snellere afwisseling van lingeriesetjes. Hierdoor lijkt het in eerste instantie of de goedkope lingerie het waard is, maar niets is minder waar. Je zal goedkope lingerie namelijk vaker vervangen en daardoor meer uitgeven aan kleine goedkope lingerie setjes. Duurdere lingeriesetjes dien je maar soms te vervangen en kunnen in veel gevallen maanden of jaren meegaan.

Een body teddy als afwisseling

Altijd hetzelfde soort lingerie dragen kan snel vervelen. Zo kan het saai worden om altijd dezelfde soorten strings of body’s te dragen en is in sommige gevallen afwisseling noodzakelijk. Hierdoor houd je het interessant en blijf je je fijn voelen in je lingerie. Bovendien zorgt dit voor extra veel spanning in de relatie en kan dit leiden tot nieuwe ontdekkingen. Vooral dit kan erg belangrijk zijn en ervoor zorgen dat de relatie zelfs na meerdere jaren nog steeds even spannend blijft. Een body teddy is een van de vele beschikbare lingerie waarmee het mogelijk wordt om tussentijds af te wisselen.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/body-teddy/