Bartomaud
Image default
Bedrijven

uw gebit is belangrijk!

 

Heeft u wel eens een kaakonsteking gehad? Dan weet u hoe vervelend en pijnlijk dat kan zijn. En als u bij de verkeerde tandarts kliniek zit, dan kan dit een heel erg langdurig en vervelend proces worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en sinds een afspraak met de tandarts iets is waar niemand echt op zit te wachten! Wij bij de Orfeo kliniek vinden dit ook erg vervelend voor u. Daarom willen wij er zo veel mogelijk aan doen om dit soort ervaringen een beetje makkelijker te maken.

 

Gezonde tanden zien er niet alleen mooi uit, maar naast het uiterlijk is ook het gebruik van je tanden belangrijk. Je hebt je tanden nodig om goed te kunnen eten, slikken, drinken en praten. Als je pijn hebt aan je gebit ga je, misschien wel onbewust, minder eten of andere dingen eten om de pijn te ontlasten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als je pijn voelt aan je gebit, wacht dan niet tot de volgende geplande tandartsafspraak, maar maak een extra afspraak. Zo kun je het probleem zo snel mogelijk verhelpen. De meeste mensen blijven veel te lang rondlopen met pijn aan hun gebit, omdat ze denken dat het vanzelf wel over gaat, maar meestal is dit niet het geval.

 

Heb je pasgeleden ook te horen gekregen van je tandarts dat je verstandskiezen in de gaten gehouden moeten worden? Misschien je volgende week ook op controle om te scannen hoe je verstandkiezen in de kaak zitten. Met een beetje pech krijg je te horen dat je ze je verstandskies trekken. Maar hoe kan het dan dat je het nu ineens zo vaak te horen krijgt en vroeger hoorden je er niks tot bijna niks over? Je zou bijna denken dat de tandartsen betaald worden om te zeggen dat je verstandskiezen getrokken moeten worden.

https://orfeokliniek.nl/