Bartomaud
Image default
Aanbiedingen

Neem een voorsprong op tuintrends voor het voorjaar van 2023

Het lijkt misschien alsof de lente nog ver weg is, maar voor je het weet worden de dagen langer en het weer warmer. Nu is de tijd om te beginnen met het plannen van je tuin, zodat je kunt profiteren van alle nieuwste trends. Je wilt tenslotte dat je tuin de afgunst van de buurt is, nietwaar? Hier zijn enkele van de heetste trends voor het voorjaar van 2023.

Aluminium loungesets

Wie houdt er niet van om bij warm weer tijd buiten door te brengen?  Loungesets aluminium zijn de perfecte manier om in stijl te ontspannen. Ze zijn ook onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken, wat altijd een bonus is. Bovendien zijn ze er in allerlei kleuren en stijlen, voor elke smaak. Dus of je nu op zoek bent naar iets moderns of iets traditionelers, er is zeker een aluminium loungeset die perfect bij je past.

Verhoogde tuinbedden

Verhoogde tuinbedden zijn tegenwoordig helemaal in, en met reden. Ze maken het gemakkelijker om groenten of bloemen te planten op grondniveau kan moeilijk zijn als je rugproblemen hebt of gewoon niet erg sterk bent. Met verhoogde tuinbedden kun je echter planten wat je maar wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bukken of op handen en knieën gaan zitten. Verhoogde tuinbedden helpen ook om de afwatering te verbeteren en bodemerosie te voorkomen. 

Hangplanten

Hangplanten zijn een geweldige manier om groen toe te voegen aan je buitenruimte zonder al te veel ruimte in te nemen. Ze helpen ook om een gevoel van intimiteit en privacy te creëren, wat perfect is als je gasten ontvangt. En als je planten kiest die bloeien, kunnen de volgende hangplanten ook een vleugje kleur aan je tuin toevoegen:

-Lavendel (bloeit) 

-Fuchsia 

-Begonia’s 

-Coleus 

-Impatiens 

Dit zijn slechts enkele van de vele trends die dit voorjaar populair zullen zijn in tuinen. Neem dus een voorsprong op je tuinplannen en verwerk enkele van deze trends in je eigen tuin. Je buren zullen groen van jaloezie zijn!

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/