Bartomaud
Image default
Aanbiedingen

Kussens, het perfecte cadeau voor de feestdagen!

Het najaar is begonnen, de warme dagen zijn voorbij en de kou staat weer voor de deur. Van het buiten leven maken we de omslag naar binnen leven. Hoe fijn is het dan, om je huis weer helemaal thuis te maken. Het interieur weer warm aankleden, en het lekker huiselijk inrichten.

Warm and Cozy

Hoe maak je het in huis nou echt als thuis? Dat is heel simpel! Kleed jouw huis lekker warm aan met super toffe accessoires, en steek de haard ’s avonds lekker op tijd aan. Bij accessoires kun je denken aan kaarsen, lantaarntjes en andere tierelantijntjes, maar denk ook eens aan de raamdecoratie. Dit zijn namelijk dé sfeermakers in huis.

Neem een kijkje in onze webshop en zoek jouw favoriete gordijnen er tussenuit. Wat dacht je van prachtige volumineuze velours gordijnen? Ga voor luxe en sfeer, iets wat precies bij deze tijd van het jaar past. Zoveel soorten en kleuren, je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het voor jou.

Feestdagen

Zoals we allemaal weten staan de feestdagen weer voor de deur. Sinterklaas, Kerstmis en niet te vergeten, vieren we Oud en Nieuw natuurlijk. Het samen zijn, de lampjes, versieringen, de kerstboom en noem het allemaal maar op. De tijd van het jaar waar iedereen elkaar weer op zoekt en het gezamenlijk viert.

Maar dan, niet te vergeten de cadeautjes. Ieder jaar weer bedenken wat je jouw vader, moeder, broer/zus, vriend/vriendin, partner of andere familieleden als cadeau gaat geven. Vaak weten ze zelf ook van gekkigheid niet meer wat ze als cadeau willen hebben, en komt het dus helemaal op jezelf aan. Je moet iets gaan bedenken, het liefst iets origineels natuurlijk.

Wij hebben het perfecte idee voor een cadeau! Iets waar je eigenlijk iedereen wel blij mee kan maken, en wat ook nog super functioneel is. Heb je ooit gedacht aan sierkussens? Naast de gordijnen op plek 2 de meeste sfeermakers, passend in jouw interieur. In vele verschillende kleuren verkrijgbaar, en zelfs met prints! Kies voor kussens bijpassend bij de gordijnen, of juist voor geheel contrasterend. Aan jouw de keuze wat jij cadeau geeft!