Bartomaud
Image default
Aanbiedingen

Wat kan jouw sterrenbeeld in januari verwachten?

Tweelingen (21 mei – 20 juni) – Het is tijd om je onderbewustzijn op te ruimen. Mediteer om negatieve dingen los te laten die de afgelopen twee jaar zijn gebeurd (een Mars-cyclus). Wat heeft je gefrustreerd of boos gemaakt? Wat is er niet vervuld? Welke angsten of beperkte overtuigingen heb je uit deze problemen opgebouwd? Je zult merken dat je intieme relaties zich verdiepen en dat je beter kunt vertrouwen. Er zal ook meer passie zijn! Ook financiële doorbraken zijn er in overvloed! Als je aan slapeloosheid leidt, beoefen dan yoga of diep ademhalen voordat je naar bed gaat.

 

Kreeft (21 juni – 22 juli) – Deze uitdagende tijden kunnen je teleurstellen als je mensen ziet handelen uit integriteit. Om je geen slachtoffer en emotioneel vastgeroest te voelen, moet je moedig vanuit je eigen waarden leven! Omring jezelf met mensen die jouw ethiek en interesses delen. Je zou zelfs een online meditatiegroep kunnen starten. Je kunt deze maand een nieuwe relatie beginnen, of een huidige band wordt liefdevoller omdat je volledig vanuit je hart leeft. Een andere oppepper is om een ​​nieuwe hobby uit te proberen om een ​​frisse kijk op het leven te krijgen!

 

Leo (23 juli – 22 aug.) – Dit is een belangrijke carrièremaand! Veranderingen waarop je al sinds juni wacht, kunnen werkelijkheid worden. Je creatieve oplossingen worden eindelijk erkend. Je kunt een onverwachte promotie of bonus krijgen! Je zult het gevoel hebben dat werksituaties over het algemeen minder stressvol zijn en je kunt misschien een diepere band opbouwen met iemand die een echte vriend wordt. Ook al is het midden in de winter, je zult je vrolijk en optimistisch voelen. Meditatie brengt je in contact met je persoonlijke spirituele kracht!

 

Maagd (23 aug. – 22 sept.) – Het nieuwe jaar is een geweldige tijd om je spirituele disciplines te vernieuwen. Start een yogaroutine. Schrijf elke dag een dankbaarheidslijstje op. Mediteer en bekritiseer jezelf niet als je het niet “perfect doet”. Zorg er gewoon voor dat liefde voor jezelf je belangrijkste spirituele stap is! Je kunt een nieuwe relatie beginnen, of een huidige wordt beter. Als je problemen met kinderen hebt gehad, vind je deze maand eenvoudige en effectieve oplossingen om die problemen op te lossen.

 

 

Weegschaal (23 sept. – 22 okt.) – Nu Mars eindelijk Stier binnengaat en Uranus direct beweegt, zul je veel meer energie hebben. Je voelt je ook positiever en lekkerder in je vel. Ook je financiën zijn een stuk beter en je voelt je zelfs sexier! Het is ook een goed moment om innerlijke “problemen” aan te pakken waar je al een tijdje mee worstel. Deze innerlijke kracht straalt ook door naar de mensen om je heen. Mediteer op zelfvergeving, aangezien dit het juiste moment is om deze veranderingen toe te passen. Vorig jaar was een jaar van helen en genezen. Dit jaar staat in het teken van krachtige verschuivingen, dus wees niet bang dat je tijd hebt verspild.

 

Schorpioen (23 oktober – 21 november) – Deze maand staat in het teken van doorbraken op relatiegebied! Je kunt een totaal ander type partner aantrekken. Nu sta je open voor voor iemand die echt op dezelfde golflengte zit! Heb je al een relatie, dan gaat je relatie er met sprongen op vooruit. Als toch nodig mocht zijn om je relatie te beëindigen, wees dan duidelijk maar niet te abrupt. Werken met affirmaties is nu erg krachtig en zorgt ervoor dat je niet cynisch wordt. Er zijn echt geweldige mensen die van je willen houden!

 

Boogschutter (22 november – 21 december) – Deze maand staat je een geweldige doorbraak te wachten op het gebied van werk en geld! Waarschijnlijk wacht je al sinds juni op verbetering. Door meditaties van overvloed bij te houden, kan er nog meer binnenstromen. Probeer ook eens iets nieuws op gezondheidsgebied. Veganisme, paleodieet, yoga, qigong, coole vormen van lichaamswerk of zelfs je bewustzijn van je ademhaling veranderen. Er zijn zooveel manieren om jezelf te versterken!

lees meer over je sterrenbeeld januari bij Aluna Michaels is een astroloog van de tweede generatie. Ze heeft ook een master in spirituele counseling en geeft al meer dan drie decennia les en adviseert. Haar boek “Spiritual Gifts of the 12 Astrological Signs” is nu op Amazon in Kindle-versie en als E-book op haar website. Aluna is beschikbaar voor afspraken bij haar thuis, telefonisch of via Zoom. Bel of sms (248) 583-1663 of bezoek meer informatie over je horoscoop. Lees ook over sterrenbeeld Waterman en sterrenbeeld Steenbok die beiden over januari gaan.