Bartomaud
Image default
Aanbiedingen

iPhone 11 scherm reparatie

Een van de nieuwste modellen van het populaire merk Apple is de iPhone 11. Deze smartphone is verkrijgbaar in allerlei kleuren, en heeft een scherm van maar liefst 6,1 inch. Door het LCD‑display met Multi‑Touch en IPS‑technologie kun je makkelijk navigeren en worden alle afbeeldingen en filmpjes in natuurgetrouwe kleuren weergegeven. Bovendien is de iPhone 11 tot op 2 meter diepte waterdicht. Mocht je dus per ongeluk in het zwembad duiken met de telefoon in de zak van je boardshort, dan blijft hij het gewoon doen. Maar als je de telefoon op de tegels van het zwembad laat vallen is de kans groot dat je scherm erdoor beschadigt raakt of zelfs helemaal stuk gaat. Als dat gebeurt heb je een iPhone 11 scherm reparatie nodig nodig.

 

Waarom is een iPhone 11 scherm reparatie een goed idee?

De iPhone 11 heeft een groot scherm wat veel voordelen biedt bij het maken of bekijken van foto’s en filmpjes of het bijwerken van je social media. Het nadeel van zo’n groot scherm is dat het ook vrij snel kan beschadigd kan raken. Het scherm kan breken of barsten als je het laat vallen en door scherpe voorwerpen kunnen er krassen ontstaan op het scherm. Nu hoef je meestal niet meteen een nieuwe iPhone te kopen als je een beschadigd scherm hebt. De hardware van de telefoon blijft het meestal gewoon doen, en daarom blijven veel mensen de telefoon gewoon gebruiken als het scherm volledig gebarsten is. Afgezien van het feit dat een gebarsten scherm afbreuk doet aan het mooie design van je iPhone zijn er andere redenen om het zo snel mogelijk te repareren. Door een gebarsten scherm gaat de leesbaarheid danig achteruit, je kunt je vingertoppen bezeren aan het gebarsten glas, en door de barsten in het scherm is je iPhone 11 ook niet langer waterdicht. 

 

Ben je op zoek naar een bedrijf voor een iPhone 11 scherm reparatie?

Je kunt natuurlijk een screenprotector kopen om het scherm van je iPhone 11 te beschermen tegen krassen en impact met een hard object, maar als je dat niet gedaan hebt is de kans erg groot dat je scherm volledig gebarsten is na een val. Gelukkig is een iPhone 11 scherm reparatie helemaal niet zo prijzig als veel mensen denken. Omdat de iPhone 11 de opvolger is van de iPhone XR heeft hij geen OLED scherm maar een LCD scherm, en dat is veel goedkoper om te vervangen. Bij het GSM Reparatie Centrum is je iPhone 11 meestal in 20 minuten helemaal gerepareerd en voorzien van een nieuw scherm. Je krijgt 12 maanden garantie op de reparatie, en als het niet lukt om je iPhone 11 te repareren, dan hoef je ook niets te betalen. 

 

Related posts