Bartomaud
Image default
Bedrijven

Invlechten

Voor vaders is het vaak een pure nachtmerrie. Zij hebben geen lang haar en daardoor hebben zij ook nooit geleerd hoe je op de beste manier het haar van hun dochters in kunnen vlechten. Maar om nou elke dag je dochter met een saai kapsel naar school te sturen? Veel meisjes vinden het erg belangrijk dat hun haar er goed uitziet. Ook kunnen vlechten een makkelijke oplossing zijn voor als het haar van je kind snel in de knoop raakt. Daarom: hoe kun je het beste invlechten en welke soorten invlechten zijn er?

 

Stap 1: Begin met leren vlechten. Het kan belangrijk zijn om eerst te leren hoe je een makkelijke normale vlecht maakt. Dit is de basis. Het lijkt gemakkelijk, maar het kan best een uitdaging zijn om een vlecht strak in het haar te krijgen. Een vlecht is niet zomaar iets, het zit wel de hele dag vast op het hoofd van je dochter. Vandaar dat het een goed idee is om de vlecht eerst te oefenen. Je kunt hiervoor ook naar een hairdresser Delft. Een professionele kapper kan vaak veel tips geven.

 

Stap 2: Accepteer je fouten. Het kan niet meteen perfect gaan. Alles wat je goed kan, kon je ooit een stuk minder. Het kost veel geduld om te leren vlechten maar dit is niet iets slechts. Je kunt door veel te oefenen er steeds beter in worden en gelukkig is een beetje een slordige vlecht ook in de mode!

 

Stap 3: Zorg ervoor dat je haar vet genoeg is dat de vlecht goed blijft zitten. Met heel glad en schoon haar kan het lastig zijn om de vlecht zo te krijgen als je graag wil. Met vet haar of krullend haar is het veel makkelijker om een vlecht te laten zitten. Ook krijgt je kind er waarschijnlijk minder snel luizen door dus dat is een win win situatie! Je kunt oefenen bij een kapper delft centrum.