Bartomaud
Image default
Banen en opleidingen

Een cdd analist vacature zoeken

Ben je op zoek naar een baan als een cdd analist? Kijk dan eens goed rond op een leuke cdd analist vacature. Je hebt dan werkzaamheden als het aanvullen en invullen van dossiers van klanten, daarnaast moeten deze allemaal worden gecontroleerd op volledigheid en moet er een beoordeling worden gemaakt over de herkomst van alle informatie die hierop te vinden is. Aan de hand hiervan kunnen dan door het bedrijf waar je deze informatie voor verzameld weer strategische keuzes worden gemaakt die op een lange termijn zullen worden gebruikt in het bedrijf. Naast deze werkzaamheden heb je ook nog contact met klanten en de andere stakeholders die hierbij  betrokken zijn om op deze manier een goede analyse van de documenten te kunnen maken. 

Soorten bedrijven

Er zijn diverse soorten van een cdd analist vacature te vinden. Dit heeft voornamelijk te maken met de branche waarin zal worden geopereerd en niet zo zeer met de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Die worden uiteraard wel aangepast op het werk dat gedaan moet worden in die bepaalde onderneming en in die bepaalde en specifieke bedrijfstak. Je kunt je voorstellen dat een cdd analist vacature er voor een vermogensbeheerder er heel anders uit zal zien dan een cdd analist vacature voor een makelaardij bijvoorbeeld. 

Werkzaamheden

De dossiers waar als een cdd analist mee wordt gewerkt moeten uiteindelijk allemaal goed verklaarbaar en daarnaast ook nog eens plausibel zijn. Het compleet maken van (elektronische) dossiers is bij een cdd analist vacature het grootste onderdelen. Daarnaast wordt er ook nog veel gewerkt in diverse archieven waarvan de data van die desbetreffende dossiers ook nog moet worden geanalyseerd. Ook moeten vaak profielen van klanten worden onderzocht, zodat hier weer gerichte data naar toe kan worden gezonden en dat de marketing ook hierop kan worden afgesteld. Al met al een cdd analist vacature is erg divers en je hebt er wel het een en ander aan kennis voor nodig.