Bartomaud
Image default
Banen en opleidingen

Wil je thuis werken als Tester?

Vacature Tester

HBO of hoger
Medior niveau
Vast contract
€ 2.805 – € 3.963 p/m
32 – 36 uur p/w

Functie­omschrijving

“puzzelen ; dat scheppen mijn werk uitdagend. Zo zoek ik uit hoe we nieuwe ontwikkelingen in de wetgeving kunnen inpassen in bestaande systemen. Bv. In het opbouw voor de aanslagen van vennootschapsbelasting, waarin miljarden euro’s berekend en bewaakt worden. Dat doe ik met veel plezier. ” peter westhuis – systeemontwikkelaar bij de fiscus.

Innovatie staat bij de belastingdienst hoog in het vaandel. Met zowat honderdtal multidisciplinaire scrumteams werken we op dit seconde aan zon natuurlijk getal grote en kleinschalige projecten : van een nieuwe functionaliteit op de webstek tot toonaangevende ontwikkelingen. Onze teams verzorgd de continuïteit van systemen en implementeren functionele aanpassingen die de business wenst. We voeren vernieuwingen door en waar het kan hergebruiken we een functionaliteit die door één of meerdere ict-services is ontwikkeld. Onze teams opbeuren een breed scala aan diensten, van vennootschaps- en dividendbelasting tot de centrale verwerking van bedenktijd en de verontreinigingsheffingsrente.

Als reseacher werk je voor de afdelingen vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Je test applicaties die rechtstreeks een uitgestrekte zeggenschap hebben op de nederlandse samenleving. Je gaat aan de slag in een agile-ontwikkelomgeving waarin proven technology de norm is. Dat biedt vat en vastberadenheid om goed functionerende producten te kunnen ontwikkelen. Ook zijn we aansprakelijk voor de integratie van bedrijfsprocessen. We werken in een cobol- en java-omgeving en doen dat in nauwe coalitie met andere iv-afdelingen, teams en businesspartners.

Jij zet fysieke en logische testgevallen op, alsook testscenario’s op ondergrond van jobflows en beschikbare testgevallen. Ook test je applicatietaken aan de hand van ontwerpspecificaties en voer je functionele uitproberen uit of zet je deze op. De testplannen maak je zelf. Je documenteert veelvuldig de werkmethode en ( tussentijdse ) gevolgen en je fabriceren testrapportages. Bij je werkzaamheden werk je nauw bijeen met klanten en eindgebruikers.

Zal we zakendoen en word jij de nieuwe collega van peter? of wil je liever vantevoren eens keuvelen over jouw wellicht wel toekomstige werkzaamheden? neem dan aansluiting met ons op.

Functie-eisen

· je hebt hbo werk- en denkniveau en bij preferentie een charter in een voor de functie relevante route.

· je hebt minimaal drie jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.

· je hebt het charter tmap next foundation.

· je hebt kennen van en ervaring met testautomatiseringstooling. Robot framework is een pré

· je hebt ervaring met uittesten in een mainframe- ( bij voorliefde z/os ) en java-omgeving.

· je hebt kennen van harvest, git, jira en jira agile.

· je bent thuis in verscheidene frameworks of kunt je die snel eigen lepelen.

Jouw competenties?

· samenwerken

· ontleden

· buigzaamheid

· resultaatgerichtheid

· omgevingsbewustzijn

Herken jij jezelf ook hierin?

Je ontwikkelt jezelf gaarne en opvolgen relevante innovaties in jouw specialisatie op de voet. Als pro assisteer je ook gaarne bij andere disciplines in het team. Met zowel collega ’s in als zonder je team kun je fijn samenwerken. Je organiseert je werk zo dat je teamgenoten afdingen eenvoudig kunnen oppakken als dat nodig is. Je kunt goed particulier werken en neemt initiatieven als de situatie daarom vraagt. Tot slot ben je creatief en flexibel.

Arbeids­voorwaarden

Salaris­niveau schaal 9

Salaris­omschrijvingin beginsel vindt inschaling in de ongeacht lagere salarisschaal plaats. Bij bijzijn van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de waarschijnlijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, ongezouten in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.

Maand­salaris min €2. 805 – max. €3. 963 ( bruto )

Dienst­verband arbeidsovereenkomst voor voorschrijven tijd met gezichtsveld op onbepaalde tijd

Contract­duur tijdelijke benoeming / arbeidscontract voor determineren tijd met zicht op onbepaalde tijd

Minimaal tal uren per week 32

Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden

Naast traktement ontvang je ook een individueel keuzebudget ( ikb ). Jouw ikb bestaat uit geld ( ikb-budget ) en tijd ( ikb-uren ). Het ikb geel je de potentie om naar eigen keuze een deel van je maandinkomen te permitteren uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de potentie om je maandinkomen ten dele om te leggen in snipperdag of andersom. Ook kun je het ikb-budget spenderen aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een tweewieler, bedrijfsfitness of vakliteratuur. De rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden toebehoren gedurende meer studiefaciliteiten, ouderschapsverlof en een vergoeding woon-werkverkeer. Wij tegemoetzien van onze werknemers dat ze rechtschapen zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een verklaring omtrent gedrag ( vog ). Als deze niet kan werd overlegd, opvolgen geen contract of wordt de contract na dekmantel 3 maanden beëindigd wanneer verhelderend is dat geen vog overgelegd kan werd.

Finesse

We ontvangen je geschreven en cv gaarne in een word- of pdf-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuurwiel dan ook een fotokopie van die bekendmaking mee.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgen uit:

Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnenshuis de rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.

Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen. De trek gaat uit naar kandidaten die het meest bijdoen bij het opgestelde profiel. Dit heeft band op zowel de genoemde cursus ( en ) als werkervaringseisen. Noemen deze daarom verhelderend in je cv.

Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de schreden die je doorloopt in de sollicitatieprocedure. Gezien de huidige maatregelen vinden sollicitatiegesprekken positie via videobellen.

De fiscus zet zich in om medewerkers in engageren te consumeren die bij de doelgroep van de wet banenafspraak vallen. val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? dan nodigen we ook jou uit om te binnentreden ia de ‘solliciteer’ button! Tezamen met jou loeren we of en hoe je misschien ingevuld kunt aanreiken aan deze functie.

Een ( online ) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit vervaardiging van de sollicitatieprocedure, alsmede het vervaardiging van een casus, het opvragen van referenties en ( online ) screening, bijvoorbeeld via databanken, ( zoekmachines ) en sociale netwerken.

Salarisinformatie bruto € 2. 805 – € 3. 963 p/m aantal uur per week 32 – 36 uur p/w 32-36 uur

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/thuis-werken.html