Bartomaud
Image default
Bedrijven

Dit zijn de beste keukens ter wereld!

Je leeft onder een steen als je deze keukens nog moet proberen. In deze blog vind je de meest populaire keukens ter wereld. Voor elke keuken staat de bekendheid beschreven. Wellicht krijg je na het lezen van deze blog een beter idee naar welk volgend restaurant je gaat.

Turkse keuken

De Turkse keuken is een van de meest gevarieerde keuken ter wereld. Waar andere keukens vaak gespecialiseerd zijn in voor- hoofd- of nagerechten is de Turkse keuken van alle markten thuis. De Turkse keuken produceert zowel lekker vlees, groeten en zotternijen. Typische Turkse gerechten zijn baklava en köfte.

Argentijnse keuken

Een Argentijnse restaurant specialiseert zich vaak in vleesgerechten zoals steak. Een ding dat niet mag ontbreken bij een lekker stuk rood vlees is een rood wijntje. Argentinië is een van de meest populaire wijnlanden ter wereld en niet zonder enige reden. Geniet daarom van een heerlijke Argentijns wijntje in een van de Argentijnse restaurants.

Aziatische keuken

De Aziatische keuken verschild net als de Turkse keuken veel, alleen is zijn er een paar dingen die met regelmaat terug te vinden zijn in Aziatische gerechten. Denk hierbij aan pikante en zoete sausje over de vleesgerechten. Vaak gaan deze vleesgerechten gepaard met een vorm van pasta zoals bami en mihoen. Tot slot mag een stukje kroepoek niet ontbreken. Ook hiervan is vaak een pikante variant te vinden.

Italiaanse keuken

We zijn allemaal wel bekend met de Italiaanse keuken die vaak op elke menukaart is terug te vinden. Typisch Italiaanse gerechten zijn pizza’s en pasta’s. Pizza’s en pasta’s komen voor in allerlei verschillende soorten varianten. Net als Argentinië weet Italië ook kwaliteit wijn te produceren.

Griekse keuken

De Griekse keuken lijkt veel om de Turkse keuken en hebben veel gerechten i gemeen. Vaak leunen de Grieken naar meer vleesgerechten zoals lamskoteletten en gyros. Een andere typisch Griek gerecht dat we allemaal kennen is een Griekse salade. In bijna elk Grieks restaurant serveert zijn gerechten met een salade.

https://elgaucho.nl/argentijnse-restaurant/