Bartomaud
Image default
Zorg

Zorg beter maken en start je eigen wijkteam

Als verpleegkundige wil je de zorg altijd beter maken. Maar soms lukt dit niet helemaal zoals jij dat wilt. Je bent gebonden aan de richtlijnen van jouw thuiszorgorganisatie. Daarom biedt HappyNurse jou de mogelijkheid om je eigen wijkteam te starten. Met jouw ambities kunnen we de zorg in jouw buurt beter maken. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? En of jij geschikt bent om jouw eigen wijkteam te runnen? Kijk dan op de website van HappyNurse en start binnenkort jouw eigen wijkteam.

Wijkteam of zorguitzendbureau beginnen

Kriebelt het al om jouw eigen wijkteam te beginnen en wil je weten of jij samen met HappyNurse de zorg in jouw buurt beter gaat maken? Doe dan de QuickScan. Middels een aantal vragen kom jij erachter of je het in je hebt. Zo ja? Dan komen wij natuurlijk heel graag met jou in contact. Want HappyNurse biedt jou de mogelijkheid om zonder hoge investeringen een eigen wijkteam te starten.

Herken jij jezelf als een groot organisatietalent? Dan ben je wellicht toe aan een volgende stap. Een eigen wijkteam. Maar uitzendbureau kan ook. Want als je uit de uitzendbranche komt en affiniteit hebt met de zorg en verpleegkundigen, biedt HappyNurse volop kansen als uitzendondernemer.

Meer weten over de mogelijkheden van een eigen zorguitzendbureau? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan.

Je werkt in de thuiszorg en je vindt dat het beter kan en moet? Start dan je eigen wijkteam bij HappyNurse. Zij helpen jou met de financiering en het oprichten van je eigen zorgonderneming. Breng jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau en maak de zorg beter met HappyNurse.

Hoe begin ik als zorgondernemer bij HappyNurse?

Wanneer je besluit om een eigen wijkteam te beginnen, dan komt HappyNurse graag met jou in contact. Het begint dan altijd met een oriënterend gesprek om er achter te komen of er een ‘match’ is. Jij vertelt wat je ambities zijn en wat je denkt nodig te hebben en HappyNurse kijkt samen met jou of dit past bij de organisatie. Na de sollicitatieprocedure sluit je je aan bij de HappyNurse formule en begin je als zelfstandig ondernemer in de zorg. Dit kan een uitzendbureau voor verpleegkundig personeel zijn, maar ook een wijkteam. Omdat HappyNurse alles al geregeld heeft stap je in feite op een rijdende trein. Alles is al voor je uitgewerkt waardoor je zorgeloos en vol vertrouwen aan de slag kunt.

Je wordt volledig ondersteund als zorgondernemer

Beschik jij over passie voor de zorg? Heb je de kwaliteiten om een wijkteam te runnen? Dan helpt HappyNurse jou met alle aanvullende werkzaamheden. Denk aan administratie en marketing & communicatie. Dit scheelt jou enorm veel tijd en bovendien weet je zeker dat het goed gebeurt. Is jouw interesse gewekt om te ondernemen in de zorg? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een wijkteam bij jou in de buurt. 

https://happynurse.nl/zorgondernemer/zorgondernemer-worden-eigen-wijkteam-thuiszorg