Bartomaud
Image default
Zorg

Volg een zorgopleiding en maak de zorg beter!

Zoek je een zorgopleiding of -training om jouw vaardigheden te verbeteren? Kijk op HappyCampus. Het opleidingsinstituut voor mensen die (willen) werken in de zorg. Elke opleiding kun je klassikaal volgen, maar trainingen worden ook verzorgd voor zorgorganisaties op maat. Ben je een verzorgende, verplegende of zorginstelling? Kijk op de website van HappyCampus voor de mogelijkheden.

Trainingen in de zorg

Bij HappyNurse zijn trainingen in de zorg meestal op een dag rondom een centraal thema. Ze zijn praktijkgericht en gaan over relevante en actuele thema’s. Deze trainingen zijn er voor elk functieniveau, maar richten zich wel altijd op verpleegkundigen en verzorgenden. De groepen zijn veelal klein. Niet meer dan 12 personen. Hierdoor is er ruim aandacht voor de  deelnemers en dat is wel zo prettig bij praktische trainingen. Kijk voor een compleet aanbod op de pagina ‘trainingen op de zorg’ op de website van HappyCampus.

Opleidingen in de zorg

Volg bij HappyCampus diverse zorgopleidingen. Deze opleidingen worden in samenwerking met ROC’s en HBO’s samengesteld en afgestemd op de praktijk. De opleidingen die HappyCampus biedt, zijn:

  • Verzorgende IG (niveau 3)

  • Verpleegkundige MBO (niveau 4)

  • Praktijkopleider MBO (niveau 4)

  • Verpleegkundige HBO (niveau 6)

Opleidingen BBL

Werken en leren? Dat kan natuurlijk ook. Sterker nog, dat is waar HappyCampus zich vooral op richt. Ga aan de slag als HappyNurse. Dus als verzorgende of verpleegkundige en haal tegelijkertijd je diploma. Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden? Kijk voor meer informatie op de website van HappyCampus.

Trainingen en opleidingen op maat

Wil je dat jouw medewerkers worden bijgeschoold rondom een onderwerp dat voor jullie relevant en actueel is? Neem dan contact met HappyCampus. Zij verzorgen traingen en opleidingen voor zorginstellen op maat. Meestal zijn de trainingen en opleidingen al gereed, maar mocht het een specifiek onderwerp zijn, dan zullen onze trainers hiervoor een op maat training samenstellen. De opleidingen worden verzorgd door zeer bekwame en hooggekwalificeerde docenten waardoor trainingen geaccrediteerd zijn.

Over HappyCampus

HappyCampus is een onderdeel van HappyCampus, de instelling die zich richt op werken in de zorg (vacatures, zorgondernemers). HappyCampus draagt het keurmerk kwaliteitsregister en is erkend leerbedrijf door SBB.

Voor wie?

Alle trainingen en opleidingen in de zorg zijn te volgen door verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Maar ook als je ZZP-er bent kun je je inschrijven voor zorgopleidingen. Heb je interesse in zorgopleidingen? Op de website van HappyCampus kun je vrijblijvend de HappyCampus Folder downloaden.

 

https://happycampus.nl/