Bartomaud
Image default
Winkelen

Zo draag je meerdere kettingen!

Wil je graag meerdere kettingen dragen, maar vind je het lastig om te combineren? Of komen je kettingen in de knoop? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog vertellen we je alles over hoe je meerdere kettingen met elkaar combineert en ervoor zorgt dat ze altijd perfect hangen. Ook kijken we naar welke soorten kettingen je het beste met elkaar kunt combineren voor een look die perfect bij je past. Mochten je kettingen toch in de knoop zitten of draaien? Dan leggen we je hier uit hoe je dit weer oplost. Lees dus snel verder voor tips over het dragen van meerdere kettingen!

Kettingen die bij elkaar passen

Als je meerdere kettingen wilt dragen, is het belangrijk om erachter te komen welke kettingen goed bij elkaar passen. Kettingen kunnen namelijk verschillende lengtes en stijlen hebben. Sommige kettingen zijn opvallend, terwijl andere juist heel subtiel zijn. Kies daarom bewust voor kettingen die goed bij elkaar passen. Kettingen met een opvallende print kunnen bijvoorbeeld heel mooi staan bij een basic T-shirt. Of wat dacht je van een choker met een lange ketting? Dit is ook altijd een goede combinatie. Kortom, wees niet bang om verschillende soorten kettingen met elkaar te combineren. Op deze manier creëer je jouw perfecte look!

Kettingen in de knoop?

Het kan voorkomen dat je kettingen in de knoop raken of dat ze draaien. Dit kan erg vervelend zijn, maar gelukkig is er een simpele oplossing. Je kunt namelijk met een veiligheidsspeld de kettingen uit elkaar halen of met babyolie ervoor zorgen dat de kettingen soepeler bewegen. Ook babypoeder kan een uitkomst bieden. Door dit in de knoop van je kettingen te masseren, gaat de knoop namelijk losser zitten. Zo heb je knopen in je kettingen er snel weer uitgehaald!

Hoe draag ik meerdere kettingen?

Meerdere kettingen tegelijkertijd dragen als je ze eenmaal hebt uitgekozen, kan een hele taak op zich zijn. Veel vrouwen storen zich er bijvoorbeeld aan dat de kettingen allemaal onderling verschuiven, waardoor bedeltjes bijvoorbeeld nooit recht blijken te hangen. Dit kan tot veel irritaties leiden elke keer als je in de spiegel kijkt. Een handige oplossing is om de sluitingen van de verschillende kettingen met elkaar te combineren. Het oog van ketting nummer een, maak je dus dicht met de sluiting van ketting nummer twee en andersom. Hierdoor blijven je kettingen beter hangen en heb je geen last meer van een warboel van kettingen! Met deze tips stel je dus snel je eigen unieke look met meerdere kettingen samen. Veel plezier!