Bartomaud
Image default
Aanbiedingen

Tips voor 'Google Mijn Bedrijf'

google digital garage

De snelle manier om snel online zichtbaarheid te krijgen, is ‘Google Mijn Bedrijf’. Dit is een hele snelle overwinning. Het is snel, gratis en levert onmiddellijk resultaat.

Als u op zoek bent naar snelle en toegankelijke manieren om uw online zichtbaarheid te vergroten, dan is “Google Mijn Bedrijf” zeker uw eerste keuze. Het is simpel, het werkt snel en vooral? Het is gratis. Hieronder leest u de exacte betekenis van “Google Mijn Bedrijf” en hoe u deze kunt gebruiken om meer bezoekers naar uw website te trekken.

Google Mijn Bedrijf is de tool van Google om uw bedrijf toe te voegen aan de zoekresultaten van Google, Google Maps en Google+. U hoeft alleen bedrijfsgegevens in te voeren en Google doet de rest. Het resultaat ziet er zo uit:

Wanneer mensen naar uw bedrijf of locatie zoeken, wordt deze rechts op grote schaal weergegeven. Hier kunt u uw belangrijkste informatie weergeven: opmerkingen, locatie, openingstijden, foto’s, etc.

Het zorgt voor meer zichtbaarheid tussen zoekresultaten. Het biedt zoekers gemakkelijk toegang tot de belangrijkste gegevens en inspireert hen om actie te ondernemen (websites bezoeken, navigatie starten, bellen, enz.). Lokaal is deze functie ook erg krachtig. Meest geschikt voor restaurants, kapperszaken, etc. . . U heeft de uiteindelijke controle over de gegevens en bepaalt wat de zoeker ziet. U zult meteen zien hoe het toevoegen van uw bedrijf aan Google Mijn Bedrijf uw online zichtbaarheid kan beïnvloeden. Als uw bedrijf niet wordt vermeld, raden we u ten zeerste aan uw bedrijf toe te voegen aan ‘Google Mijn Bedrijf’.

Hier stoppen echter veel mensen. Gebruik de volgende tips om Google Mijn Bedrijf het beste te gebruiken.

Google Mijn Bedrijfsgegevens

‘Google Mijn Bedrijfsgegevens’ is een bericht dat u aan de lijst kunt toevoegen. Je kunt ze gebruiken als kleine advertenties (voor producten, evenementen, kortingen, etc.) of als een plek om het laatste nieuws te delen. Dit is een krachtig hulpmiddel dat maar weinig mensen echt gebruiken. U kunt optimaal gebruik maken van foto’s, calls-to-action en links naar uw website. U kunt de specifieke bedieningsmethode hier vinden.

Besteed aandacht aan vragen en antwoorden

Met Google Mijn Bedrijf kunnen bezoekers vragen stellen. Dit is een ideale plek om te leren welke klanten vragen / meningen hebben over uw bedrijf en een geweldige kans om persoonlijk en klantgericht op te volgen. Besteed daarom aandacht aan deze sectie en beantwoord alle vragen tijdig.

Voer uw bedrijfsbeschrijving in

Een bedrijfsbeschrijving is een beschrijving van maximaal 750 woorden die u aan uw “Google Mijn Bedrijf” -profiel kunt toevoegen. Dit wordt onderaan weergegeven. Zoals Google suggereert, is dit een goede plek om uw bedrijf en aanbieding te beschrijven. Na het toevoegen kan het enkele minuten duren voordat de instructies worden weergegeven.

Bekijk uw opmerking

Met Google Mijn Bedrijf kunnen gebruikers opmerkingen plaatsen. Het aantal beoordelingen en hun kwaliteit hebben een grote invloed op uw bedrijfsrangschikking. Daarnaast is keer op keer bewezen dat commentaren een grote invloed hebben op het besluitvormingsproces van de bezoeker. Daarom is het in uw belang om er goed op te letten. Zorg ervoor dat u uw kennissen, vrienden en klanten activeert om positieve opmerkingen achter te laten.

Voeg video’s toe aan je lijst

Wist je dat je ook video’s aan de lijst kunt toevoegen? Dus, heb je al bedrijfsvideo’s of prachtige video’s met aanbevelingen van klanten? Voeg het dan toe. Interessant feit: tegen 2020 zal het internetgebruik van consumenten goed zijn voor 80% van de video’s.

Dit zijn de tips die we geven voor uw Google-bedrijf! Heeft u vragen, aanvullingen of wilt u gewoon chatten?

https://www.webdeveloper.today/2022/10/import-csv-export-file-with-from-kbc.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-marketing.html