Bartomaud
Image default
Winkelen

Restaurants in Sint-Niklaas: genieten van lekker eten in een gezellige omgeving

Sint-Niklaas is een stad die veel te bieden heeft in de zin van culinaire genoegens. Of je nu een liefhebber bent van de lokale keuken of onbekender Aziatisch eten: er is altijd wel een restaurant in Sint-Niklaas dat bij jouw smaak past. In dit artikel wordt een selectie gemaakt uit de beste restaurants die Sint-Niklaas te bieden heeft.

De top 5 restaurants in Sint-Niklaas

Als je op zoek bent naar een lekkere en gezonde maaltijd met lokale smaken, dan is restaurant La Trattoria de perfecte keuze. Het restaurant, gelegen in het centrum van Sint-Niklaas, serveert’s avonds en in het weekend heerlijke pasta, pizza en andere gerechten uit de Italiaanse keuken. Als je nog wat tijd over hebt na het eten, dan kan je ook rustig genieten van een drankje in de bar.

Een ander goed restaurant is TapasBar De Paëlla. Deze is gevestigd in de Hetvrijboskant van Sint-Niklaas. TapasBar De Paëlla serveert een verscheidenheid aan gerechten, variërend van heerlijke kleine gerechtjes, zoals Kaasplanken en Gamba’s, tot een lekkere doordeweekse maaltijd. De sfeer is heerlijk relax, waarbij de schouw met openhaard zorgt voor een extra dosis gezelligheid.

Restaurant De Graanbeurs, gelegen in de Grote Markt in Sint-Niklaas, is ook een restaurant waar je zeker langs moet gaan als je op zoek bent naar een lekkere maaltijd. Zo serveert De Graanbeurs een selectie aan gerechten waaronder Belgische, Franse, Italiaanse, Aziatische en verscheidene vegetarische maaltijden. De Graanbeurs wordt ook geroemd om zijn prachtige interieur, wat een aanvulling is op de perfecte culinaire avond.

Voor wie houd van sushi, moet een bezoekje brengen aan restaurant Nippon. Chef-kok Frank Fonck staat bekend om zijn artistiek verzorgde sushi rollen die in Japanse restaurants trouwens moeilijk te slaan zijn. Nippon biedt een selectie aan traditionele Japanse gerechten, waaronder ramen, kimbaps en nog veel meer. De ruime keuze aan veganistisch eten zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van de Japans gerechten van Nippon.

Ook restaurant La Cantina mag niet vergeten worden in de lijst met de beste restaurants van Sint-Niklaas. La Cantina serveert heerlijke Mexicaanse gerechten zonder compromissen, waaronder de tradionele burrito, tostada’s en nog veel meer. Bovendien staat La Cantina ook bekend om zijn prachtig versierde interieur, waardoor je als klant omringd wordt door de vibrantie van de Mexicaanse cultuur.

Conclusie

Ongeacht waar je haarvoorkeur naar uit gaat, Sint-Niklaas heeft veel restaurants die voortreffelijk eten serveren en passend zijn voor ieders smaak. Met deze selectie van de top 5 restaurants in Sint-Niklaas, ben je er zeker van dat je een lekkere maaltijd zal krijgen in de gezellige omgeving van Sint-Niklaas. Wil je meer weten over deze restaurants in Sint-Niklaas? Lees dan verder op onze website.

.