Bartomaud
Image default
Bedrijven

Naar Duitsland op vakantie gaan

Een vrachtwagenverzekering voor truckers die door Duitsland moeten gaan is erg handig om af te sluiten. Maar Duitsland is niet alleen aantrekkelijk voor truckers. Het is namelijk ook een hele mooie plek om op vakantie te gaan. Wie had gedacht dat een land dat letterlijk naast ons land zit zo’n goede vakantieplek is. In Duitsland is veel te doen, dat voor jong en oud leuk is. Dus wanneer je nog opzoek bent naar een plek om op vakantie te gaan, is Duitsland een plek die je zeker niet over het hoeft moet zien. Ons buurland heeft meer te bieden dan je wellicht denkt!

Langs de Duitse voetbalstadions

De voetbalcultuur in Duitsland is heel erg groot. Er zijn veel verschillende Duitse clubs met indrukwekkende voetbalstadions. Het stadion dat er toch wel bovenuit springt volgens velen is het stadion van Borussia Dortmund. Dit stadion is erg groot en daarnaast ook zeer sfeervol. Als je een wedstrijd van Borussia Dortmund bezoekt hoor je vaak 90 minuten lang gejuich en gezang. Dit zorgt echt voor een onvergetelijke ervaring. Als je echt van een optimale sfeer wil genieten, kun je een wedstrijd van Borussia Dortmund tegen Schalke bezoeken! Zij zijn grote rivalen van elkaar, en je krijgt dus geregeld dat er een strijd ontstaat van wie het hardst zijn club kan aanmoedigen.

Op naar de hoofdstad

Ben je niet zo van het voetbal? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Duitsland biedt genoeg mogelijkheden om ook als non-voetbalfan te genieten. Zo kun je naar de hoofdstad Berlijn gaan. Deze stad is een en al cultuur. Er zijn nog restanten van de Berlijnse muur waar je langs kan wandelen. Wanneer je dit doet, zul je wellicht een beetje voelen hoe de Berlijners destijds zich voelden toen ze als het ware vast in hun eigen plekje zaten. Er zijn veel plekken in Berlijn waar je restanten van oude geschiedenis met je eigen ogen kan waarnemen. Dit is zeer indrukwekkend en zeker een aanrader voor geschiedenisliefhebbers!