Bartomaud
Image default
Bedrijven

Maneuvreer met zekerheid dankzij achteruitrijcamerawinkel.nl

De achteruitrijcamera is er in allerlei soorten. Voor ieder voertuig zijn weer andere specificaties nodig. De specificaties lopen erg uiteen. De enen camera moet klein zijn en niet opvallen en de andere moet grote klappen kunnen opvangen. Achteruitreijcamerawinkel.nl -de naam zegt het al- is een specialist op dit gebied. De webshop heeft het grootste assortiment en levert niet alleen het product, maar ook deskundig advies. Het team van ongeveer 20 personen staat iedere dag de klanten te woord.

Het team is eindeloos gefascineerd door de veiligheid van voertuigen en dan voornamelijk zichtsystemen. Camera’s, chipsets en de bijbehorende monitoren hebben geen geheimen meer voor het team. Het team blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Voor zelfs de meest bijzondere toepassingen en situaties heeft het team ervaring. Wanneer u denkt dat u iets nieuws heeft voor het team dan staan ze te popelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

De webshop is sinds 2005 hard op weg. Iedere dag worden nieuwe klanten begroet. Het magazijn en het klantenbestand worden steeds groter. Met zakelijke klanten wordt veelal een jarenlange relatie aangegaan. De prettige relaties zijn een pijler waarop achteruitrijcamerawinkel.nl de grootste speler van Nederland is geworden. 

De webshop van achteruitrijcamerawinkel.nl is snel met leveringen. Vanaf het moment dat de bestelling binnen is, tot het moment dat DPD de achteruitrij camera ophaalt is het magazijn druk in de weer met bestellingen controleren, de adressen controleren en natuurlijk inpakken en verzendklaar maken.