Bartomaud
Image default
Bedrijven

Een relaxte badkamer zonder ergernissen

De badkamer is eigenlijk een hele fijne plek om tot rust te komen. Even rustig je lichaam verzorgen met bijvoorbeeld een heerlijke douche. Zo vallen alle zorgen heerlijk van je schouders en ruik je natijd weer helemaal fris. Toch gaat hier vaak wat mis. Heb jij nogal wat badkamer ergernissen zoals een continue verstopt douchedorpel? Check dan hier de tips voor een relaxte badkamer zonder ergernissen.

Geen ondergelopen badkamer meer met een waterkeringsprofiel

Zo vervelend dat je na het douchen de hele badkamer weer moet droogmaken met een wisser of trekker. Ben je net lekker schoongespoeld onder de douche en dan werk je jezelf bijna weer in het zweet. Zeker op van die plakkerige zomerdagen is dat vervelend. Gelukkig is er een waterkeringsprofiel. Met een waterkeringsprofiel kun je zonder te moeten verbouwen heerlijk zonder overstromingen douchen. Een waterkeringsprofiel is namelijk niets meer dan een opstaande rand die gewoon op de badkamervloer kan om het water binnen het gewenste gebied te houden. Ideaal dus.

Geen handdoek bij de hand

Lekker aan het douchen en als je dan klaar bent, zie je dat je vergeten hebt een handdoek mee te nemen. Zeker in huizen met weinig kastruimte op de badkamer, komt dit nogal eens voor. Het geheim om dit te voorkomen is simpel: je legt 1 handdoek in het kastje. Mocht je die nodig hebben, dan kun je als je weer aangekleed bent, er weer een handdoek inleggen. Zo hoef je nooit meer met nat water op je huid, naakt door het huis te rennen. Tenzij je dat leuk vindt natuurlijk, dan doe je dat gewoon mits je medehuisgenoten daar geen bezwaar tegen hebben.

Shampoo op

Tja dit is toch echt een te simpel probleem eigenlijk. Als je altijd shampoo op voorraad hebt, grijp je nooit mis. Maak er dus een gewoonte van dat je van alle badkamerproducten er twee in huis hebt. Het is even wennen, maar als je het systeem eenmaal hebt, is het ideaal.

Relaxen

Leg de nadruk op relaxen en niet op de mogelijke ergernissen. Een muziekje en een fijne verzorgende olie… Er is eigenlijk helemaal niet zoveel nodig om te ontspannen. Alleen al het halen van bijvoorbeeld een nieuwe verzorgende olie kan al een goed gevoel geven.

https://waterkeringdouche.nl/