Bartomaud
Image default
Vervoer en transport

Maak gebruik van de koeriersdienst uit Enschede

Ga je op vakantie? Dan kan dat soms best wat inpakstress geven bij het inpakken van een koffer. Je weet nog niet wat je mee moet nemen en neemt al te veel mee. Daardoor zeul je vervolgens met een veel te zware koffer over het vliegtuig.  Dat kan ook anders, gebruik de koeriersdienst uit Enschede voor het versturen van je koffer naar het buitenland. Door de koerierdienst Enschede te gebruiken heb je geen gezeul meer met de bagage als je je bagage gewoon op voorhand op je reisbestemming laat brengen. Op die manier ben je van heel wat stress verlost, en ook je rug blijft gespaard. Dat is pas comfortabel reizen!

Hoe werkt het?

Een koffer versturen naar het buitenland is best makkelijk met de koeriersdienst uit Enschede. Je kunt de koffer thuis of op je werk laten ophalen door een koerier, of je geeft je bagage zelf af in  een van de afhaalpunten. Check daarbij zeker op voorhand wat er wél en niet verzonden mag worden, en doe je koffer niet op slot. Wil je zeker weten dat je op tijd je koffer op vakantie hebt? Meld dan je koffer ruim op voorhand aan bij de koeriersdienst uit Enschede zodat je niet in tijdsnood zit of eerder dan je bagage op je bestemming aankomt. Hou daarnaast ook rekening met de douanerestricties en wettelijke bepalingen van het land van bestemming. Hetzelfde geldt uiteraard voor de terugzending naar het thuisland. Zo wordt een koffer versturen naar het buitenland makkelijk gemaakt met gebruik van de koerierdienst uit Enschede.

Overige diensten koerierdienst Enschede

naast het vesturen van een koffer biedt de koeriersdienst Enschede nog meer diensten aan. Wij bieden ons aan voor alle soorten (snel) transport. Dus als u palletten en pakketten per koerier wilt verzenden zijn wij bereid om het te regelen binnen de afgesproken tijd.