Bartomaud
Image default
Vervoer en transport

Kies voor gemak, kies voor het versturen van uw bagage

Gaat u binnenkort op een mooie avontuurlijke reis naar een zonnige bestemming? Dan zult u ongetwijfeld wat bagage meenemen. Hoe vervelend is het niet om telkens maar weer te wachten op uw koffers en deze mee te slepen naar uw accommodatie? Wellicht kunt u er aan denken om uw bagage op te sturen! Uw bagage versturen naar uw bestemming is een mooie en fijne oplossing voor uw bagage vrije reis. Heeft u bijvoorbeeld een fiets en zegt u nou zelf, met een fiets aankomen bij de incheck balie desondanks de aard van het object niet de meest mobiele gelegenheid. U kunt er dan voor kiezen om uw fiets bijvoorbeeld te versturen! Als u er voor kiest om uw fiets te versturen kunt u bijvoorbeeld op de aankomstdag meteen al een rondje fietsen in de nieuwe onbekende omgeving van uw bestemming. 

Timing is key 

Wellicht bent u bang bij het kiezen van zo een onconventionele manier van reizen, dat uw bagage bijvoorbeeld zoek raakt, of niet op tijd komt en u uw zwembroek mist op dag van aankomst. Wees niet bang! Bij het versturen van uw bagage of fiets kiezen wij uiteraard voor de veiligste en beste shipping methodes die er te bieden zijn. Zo kunt u gerust uw fiets versturen en zorgen wij er voor dat uw fiets op tijd terecht komt op uw bestemming zodat u geen greintje stress ervaart tijdens het reizen zonder uw bagage, en dus alleen maar de voordelen hiervan ervaart. 

De planning

Er staat uiteraard niets anders dan genieten op uw planning, zo wilt u bijvoorbeeld een fietstocht maken. Met het versturen van uw fiets kan dit. Zodra u het vliegtuig afstapt, stapt u bij wijze van spreken op uw fiets, geen geklooi en gesjouw dankzij het versturen van uw fiets. U rijdt door de mooie omgeving zoals u dat zou doen in uw eigen stad of dorp, dankzij het versturen van uw fiets.