Bartomaud
Image default
Vervoer en transport

Bij Frigo Group Logistics is uw waar in goede handen

Vrieshuizen van uitstekende kwaliteit en dito vervoer is wat Frigo Group Logistics u kan leveren. Vandaag, volgende maand en volgend jaar. Frigo beschikt over twee grote, moderne koelhuizen. Beide liggen op strategische locaties in ons land en er werken mensen die beschikken over actuele kennis die nodig is in deze specifieke branche.

Afgelopen zomer bestond Frigo Group ’s-Heerenberg 25 jaar. Een mooi jubileum dat gevierd werd met een bedrijfsuitje in Rotterdam. Alle medewerkers en hun partners waren uitgenodigd. Ook jubilarissen Marcel de Wit (al 10 jaar in dienst bij de afdeling customer service) en Robby Hoppen (inmiddels 20 jaar werkzaam bij Frigo als heftruckchauffeur) waren hierbij aanwezig. Er was een overheerlijke lunch, gevolgd door een busrit over de Maasvlakte, kleiduiven schieten en een rondvaart door de haven en het centrum van Rotterdam. Al deze activiteiten vielen goed in de smaak! En het feest hield nog even aan. Er was een borrel in het hotel-café. De zondag stond in het teken van een smakelijk ontbijt en een rustige terugkeer naar de thuisbasis.

Afspraak is afspraak

Geconditioneerd vervoer is waar Frigo Group Logistics goed in is. Inmiddels al weer 40 jaar timmert deze firma aan de weg. Man van het eerste uur is Hein van Elderen. Tot 1973 was hij akkerbouwer. Hij had een vooruitstrevende mentaliteit en wilde meer De unieke Frigo filosofie kan het best samen gevat worden als: “afspraak is afspraak en ‘kan niet’ bestaat niet”. De Frigo vestigingen bieden in totaal ruimte aan ruim 65.000 pallets vol met bevroren artikelen. Er kan worden ingevroren bij temperaturen van +5 tot -26 graden Celsius.

Als u nieuwsgierig bent naar de dienstverlening van Frigo kunt u contact opnemen via de volgende telefoonnummers: – +31 252 419 017; – +31 314 66 51 25; – +31 850 440 680. Komt mailen handiger uit? U kunt de volgende mailadressen gebruiken: margreetvanelderen @ frigogroup. com of henkvanveen @ frigogroup. com

https://www.frigogroup.com/nl/