Bartomaud
Image default
Vakantie

Kom tot rust op een gezellige camping aan een meer in Tsjechië

Je vakantie is bedoeld om lekker uit te rusten na een jaar hard werken. Dat kun je prima doen op een gezellige camping aan een meer in Šluknov, Tsjechië. Camping De Regenboog wordt gerund door Nederlandse eigenaren. Er is voor het hele gezin van alles te beleven. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor de kinderen en ook voor volwassenen. Lange zomeravonden aan het kampvuur met heerlijke gerechten van de barbecue. Spannende sportwedstrijden voor jong en oud. Maar natuurlijk is er ook genoeg tijd om heerlijk te ontspannen op je ruime campingplek voor je tent of caravan.

Ontdek de schoonheid van Tsjechië

Wil je tijdens je vakantie in Tsjechië wat meer van de omgeving zien? Op minder dan een half uur rijden vind je prachtige locaties voor een mooie wandeling. Er zijn gezellige dorpjes met fraaie architectuur. De camping aan het meer in Tsjechië organiseert leuke excursies. Je kunt gaan paardrijden in de omgeving of mee met een dagtrip naar de hoofdstad Praag. Hier kun je gezellig shoppen of een kerk of museum bezoeken. De stad heeft tientallen gezellige restaurants en terrassen.

Je verblijf online reserveren

Wil je verzekerd zijn van een mooie plek op de camping aan een meer in Tsjechië? Boek dan je verblijf bij Camping De Regenboog, gelegen net over de grens met Duitsland, op iets meer dan 700 kilometer rijden vanaf de grens bij Arnhem. Je kunt online op de website direct zien of er plaats is in de periode dat jij je vakantie wilt doorbrengen. De campingplaatsen zijn ruim en voorzien van een eigen stroomaansluiting. Er zijn voldoende toiletten en douches, je kunt de was doen of met warm water afwassen. Ook is er een ruimte waar je je baby in bad kunt doen en verzorgen. Omdat de eigenaren Nederlands zijn, hoef je ook niet bang te zijn voor communicatieproblemen. Je kunt met al je vragen bij hen terecht.

https://www.campingregenboog.nl/home/