Bartomaud
Image default
Vakantie

Een gezellige en grote groepsaccommodatie in Gelderland

Staat er binnenkort een familieweekend, schoolkamp of vriendenweekend op de planning en bent u op zoek naar de ideale groepsaccommodatie in Gelderland? Zoek dan niet langer verder! De Aalbertshoeve biedt u een geschikte groepsaccommodatie voor een grote groep mensen. Jong én oud zal zich niet snel vervelen op de gezellige accommodatie waar meer dan genoeg te doen is. Ook de groene omgeving van Ermelo biedt u veel verschillende soorten activiteiten. Ga heerlijk zwemmen, fietsen of wandelen, want u zit slechts een steenworp afstand van de prachtige Veluwe. 

Kom volledig tot rust in de groene omgeving

De Aalbertshoeve ligt midden in de Veluwe bossen. Voor elke natuurliefhebber is dit dan ook een uitstekende vakantielocatie. Er is meer dan genoeg te doen in de groene omgeving van Ermelo. Maak een prachtige fietstocht of wandel naar het nabijgelegen strandje. Maak diverse wandelingen door de bossen en wie weet wat voor dieren u daar tegenkomt. Ook in de omgeving zijn er veel leuke activiteiten te beleven, zoals zeskamp of boerengolf. Ook op De Aalbertshoeve zelf is er meer dan genoeg te doen. Er zijn dus genoeg activiteiten voor jong en oud.

Een geschikte accommodatie voor elke groepsgrootte

Het maakt niet uit hoe groot uw familie is, want er is een perfecte accommodatie voor elke groep. De Aalbertshoeve heeft drie verschillende verblijven te huur. U kunt kiezen voor accommodatie de Deel. In dit huis vindt u 86 bedden. Daarnaast kunt u kiezen voor accommodatie Kamphuus. Hier passen maximaal 53 mensen in. Of ga voor accommodatie ‘t Schot waar maximaal 44 personen in kunnen. Het is mogelijk om een verblijf te huren vanaf 30 personen bij deze groepsaccommodatie in Gelderland. 

Kies uit meer dan genoeg binnen- en buitenactiviteiten

Wanneer u een groepsaccommodatie in Gelderland bij De Aalbertshoeve boekt, zitten er een aantal zaken standaard in de boeking. Zo hoeft u zich uiteraard geen zorgen te maken over een voldoende aantal bedden, stoelen, tafels en sanitaire voorzieningen. Daarnaast is elke accommodatie voorzien van een tv, dvd-speler, sjoelbak, tafeltennistafel en een dartbord. Mocht het slecht weer zijn, dan kan iedereen zich ook binnen vermaken. Buiten heeft u toegang tot een terras, schommel, zitkuil, wip en een trampoline. Verder vindt u buiten ook een sportveld met voetbaldoelen en een volleybalnet zodat iedereen zich een hele dag kan vermaken.