Bartomaud
Image default
Bedrijven

Formlabs Fuse 1 van Formlabs

Formlabs is blij te kunnen aankondigen dat de Fuse 1 selective laser sintering (SLS) printer is begonnen met de verzending naar klanten in heel APAC. Na het afronden van een aantal maanden van strenge beta-testen met een groot aantal innovatieve bedrijven, is onze volledig opnieuw ontworpen SLS 3D printer klaar om industriële nylon onderdelen te leveren, direct op uw werkbank.

Na enkele maanden van strenge betatests met een groot aantal innovatieve bedrijven, is onze volledig herontworpen SLS 3D-printer klaar om nylon onderdelen van industriële kwaliteit te leveren, rechtstreeks op uw werkbank. Met productieklaar nylon tegen een lage kostprijs per onderdeel, een grote bouwkamer voor verschillende projectgroottes en de mogelijkheid om 24/7 te printen, biedt geen enkele andere SLS-printer de kwaliteit en het gebruiksgemak als de Fuse 1.

Simpel gezegd, de Formlabs Fuse 1 is de meest geavanceerde SLS 3D printer ooit gebouwd. Met een herontworpen verwarmingselement en koelventilator systeem, precisie afgesloten kamer, en geavanceerde poeder feeder, is het klaar om industriële nylon onderdelen te leveren op aanvraag.

Met onze nieuwe Fuse 1 3D-printer kunt u uw CAD-gegevens omzetten in productieklare, hoogwaardige nylon onderdelen. Met een groter bouwvolume dan onze concurrenten, een hogere onderdeelkwaliteit, een hogere printsnelheid, minder nabewerking en een eenvoudige installatie, is de Fuse 1 uw op weg naar 3D-printsucces.

Wij zijn er trots op te kunnen aankondigen dat de Fuse 1 wereldwijd te bestellen is via onze website en via een netwerk van wederverkopers.

We kunnen niet enthousiaster zijn om vandaag de release van twee nieuwe producten in de Formlabs productfamilie aan te kondigen: Fuse Filament en de SLS3D Fuse Sifter. De Fuse 1 is een goedkope, hoge-precisie 3D printer die gebruik maakt van stereolithografische (SLS) technologie. In een stereolithografisch proces trekt een UV-laser de dwarsdoorsnede van een object op een vat met lichtgevoelige hars, waarbij druppels hars worden uitgehard. Op die manier wordt laag per laag opgebouwd tot je je geometrie hebt. Het systeem heeft industriële kracht in een betaalbaar, compact pakket dat goed past in uw werkplaats of kantoor.

Wij zijn een gespecialiseerde online verkoper van 3d printing producten. Ons doel is om de beste service te bieden in de industrie en aan onze klanten door het op voorraad hebben van alle topmerken van 3d printers en 3d printer verbruiksartikelen. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze website, en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over een van de producten die wij verkopen of hoe wij u kunnen helpen met uw 3d printer kopen.

 

https://3dprinters-store.com/