Bartomaud
Image default
Zakelijk

Zaalverhuur in Amsterdam

Het is een hele klus om de perfecte vergaderruimte te vinden in Amsterdam. Er komen al snel vragen op zoals; wat is het doel van de vergadering? Waar komen de deelnemers vandaan? Hoeveel deelnemers worden er verwacht? Met antwoorden op deze vraagstukken kunt u op zoek gaan naar dé perfecte vergaderlocatie. Gelukkig heeft Amsterdam veel te bieden en beschikt de stad over een zakendistrict. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor zaalverhuur in Amsterdam.

Meeting of congres?

Wilt u een vergaderruimte in Amsterdam huren voor een training, vergadering of congres? Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is uitstekend bereikbaar en ligt op 5 minuten loopafstand van Overamstel en nabij de afslag A10. Bovendien is parkeren betaalbaar en kunt u gemakkelijk de auto kwijt in de overdekte parkeergarage van het hotel. Met 11 multifunctionele zalen zit er altijd een geschikte ruimte voor u tussen met de juiste capaciteit.

Ruime faciliteiten

De vergaderruimtes zijn allemaal uitgerust met de nieuwste apparatuur. Dankzij van de professionele audiovisuele apparatuur, hi-speed WiFi en het draadloos ClickShare presentatiesysteem, zal de vergadering, de training of het congres perfect verlopen. Daarnaast kunt u buiten de bijeenkomst genieten van culinaire gerechten in het moderne restaurant Amstelle of kies voor een klein gerecht in bar Moqum.

Daarnaast heeft u bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel de keuze uit verschillende passende vergaderarrangementen voor een volledig verzorgde bijeenkomst. Wilt u graag een zaal huren voor meerdere dagen? Dan kunt u bij Hotel Amsterdam-Amstel de zaalverhuur combineren met een hotelovernachting. Het hotel beschikt over comfortabele Business kamers. Tot slot, kunt u gratis gebruik maken van de wellness- en fitnessfaciliteiten!

Bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel staat het salesteam voor u klaar om u te helpen aan een passende vergaderruimte. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Meer informatie kunt u vinden op de site, of kunt u contact opnemen met de afdeling Meetings en Events op het nummer 020 80 01 100 . 

https://www.vandervalkamsterdam.com/