Bartomaud
Image default
Aanbiedingen

Welke foodtrucks passen bij welk thema feestje?

Een feestje organiseren geeft altijd een hoop stress, maar wanneer je ook nog het thema van het feestje moet bedenken kan het nog lastiger worden. Heb jij al een thema voor je feestje bedacht en ben je nog op zoek naar bijpassende foodtrucks? In deze blog geven we jou tips en inspiratie voor verschillende thema’s.

 

Duits themafeest

Wanneer je een Duits thema voor je feestje hebt gekozen, kun je denken aan foodtrucks met typisch Duits eten. Denk hierbij aan Braadworst of pretzels bijvoorbeeld. Een succesvolle foodtruck bij Duitse themafeestjes is de ‘Bratwurst Truck’. Hier kun je genieten van heerlijke braadworsten met bijpassende sauzen. Een andere leuke foodtruck is de Spaetzlebus. Hier krijg je heerlijke verse pasta’s met verschillende toppings.

 

Italiaans thema feestje

Bij een Italiaans thema kun je denken aan pizza of pasta. Een bekende pizza foodtruck in Nederland is de pizza truck van Lumineux. Hier krijg je heerlijke pizza’s uit een houtoven. Een andere lekkere optie is de pastatruck. Hier kun je verse pasta’s krijgen met de lekkerste sauzen. Voor een extra touch kun je ook een foodtruck met Italiaans ijs inhuren.

 

Mexicaans themafeest

Bij een Mexicaans thema denk je al snel aan taco’s, nacho’s en guacamole. Zo krijg je heerlijke Mexicaanse streetfood zoals taco’s en burrito’s. Een andere optie is de foodtruck met Mexicaanse alcoholische versnaperingen. Hier kun je ook heerlijke pintjes krijgen naast het Mexicaanse streetfood.

 

Aziatisch thema feestje

Voor een Aziatisch thema kun je denken aan sushi, bao buns of dumplings. Zo krijg je verse sushi rollen en sushibowls. Ook voor bao buns en dumplings kun je een Aziatische foodtruck huren. Hier krijg je gestoomde broodjes met de lekkerste vullingen.

 

Hollands themafeestje

Tot slot hebben we het Hollandse thema. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld stamppotten of kroketten. Een geschikte foodtruck bij een Nederlands feestje is bijvoorbeeld en stamppottruck. Hier kun je verschillende soorten stamppot krijgen. Ook een aanrader is een kroketten foodtruck, waar je verschillende soorten kroketten en bitterballen kunt krijgen.

 

https://www.lumineux.nl