Bartomaud
Image default
Aanbiedingen

Ongestoord tafelen? Met een vliegengordijn houd je ongenode gasten buiten de deur!

Ook al is het nu eigenlijk officieel herfst, het is nog steeds heerlijk nazomer weer. Geniet nog even van dit weertje, voordat het voorbij is! Nodig vrienden en familie uit om gezellig samen te tafelen. Zet de buitendeur wagenwijd open en voel die verkoelende zuurstofrijke bries. Helaas kleeft hier wel één groot nadeel aan: ongenode gasten. Wat we hiermee bedoelen? Vliegen, muggen, wespen en andere insecten die maar al te graag aan jouw avondmaal aanschuiven. Voordat je het weet verandert het relaxte en gezellige avondje in een avond vol frustraties. Laat jouw avond niet verpesten en schaf een vliegengordijn aan! Want daarmee houd je ongenode gasten buiten de deur.

 

De voordelen van een vliegengordijn

 

Het allerbelangrijkste voordeel van een vliegengordijn hebben we hierboven al even benoemd: het houdt insecten, waaronder vliegen, muggen en wespen, buiten. Een vliegengordijn monteer je namelijk voor de deuropening. Dit maakt het mogelijk om de deur open te zetten, zonder dat je meteen een hele kolonie muggen in huis hebt. Vooral wanneer het binnenshuis warmer is dan buiten, weten insecten jouw openstaande deur gemakkelijk te vinden. Door een vliegengordijn te monteren maak je het ze extra lastig om binnen te dringen. Zo kun jij jouw buitendeur met een gerust hart open zetten. Een vliegengordijn mag dan wel insecten weren, de frisse buitenlucht kan er gelukkig gewoon nog langs stromen. Ideaal wanneer je jouw woning eens goed wilt luchten en ventileren!

 

Verschillende soorten vliegengordijnen

Vliegengordijnen komen in verschillende soorten. Zo heb je bijvoorbeeld vliegengordijnen gemaakt van plastic stroken, maar er bestaan ook vliegengordijnen die gemaakt zijn van echte houten kralen. Het meest verkocht is echter nog steeds het Liso hulzengordijn. Dit vliegengordijn is opgebouwd uit allemaal kleine kunststof hulsjes die met rijghaken aan elkaar worden geregen. Omdat deze hulsjes in alle mogelijke denkbare kleuren gemaakt kunnen worden en ook nog eens in verschillende lengtes (heel, half of kwart) te verkrijgen zijn, kan zo ieder gewenst patroon worden gemaakt. Daarnaast zijn dit soort vliegengordijnen ook nog eens heel effectief in het tegenhouden van insecten. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

https://www.vliegengordijnen.shop/