Bartomaud
Image default
Aanbiedingen

Nieuw deurbeslag nodig? Deurklinkenshop.be helpt je graag verder

Bij het kopen van een nieuw huis moet je al aan veel denken wat betreft de inrichting van je nieuwe woning. Vergeet hierbij echter niet te denken aan nieuw deurbeslag. Bij deurklinkenshop.be wordt jij hierbij graag geholpen. Op deze Belgische webwinkel vind je alle benodigdheden voor je deuren: zowel je binnen- als buitendeuren. Denk hierbij aan deurklinken, scharnieren, sloten, maar ook zaken als: brievenbussen, deurbellen en huisnummers. Met een nieuwe look van je deurbeslag ben je altijd verzekerd van een goede binnenkomer.

Binnendeur- of buitendeurbeslag?

Bij je keuze voor nieuw deurbeslag moet je je goed realiseren of je deurbeslag voor je binnendeuren of buitendeuren nodig hebt. Welk materiaal je in je deurbeslag kan kiezen, is namelijk van de functie die deze moet vervullen. Bijvoorbeeld bij buitendeuren is het niet handig om een houtsoort te pakken, omdat door weer en wind er houtrot kan ontstaan. Bij buitendeuren moet je er bijvoorbeeld wel aan denken dat je deze inbraakveilig maakt door bijvoorbeeld SKG elementen in je deurbeslag te verwerken. Binnendeurbeslag moet dan weer aansluiten op je interieurstijl en hebben soms weer andere sloten nodig dan je buitendeuren, zoals de sloten op werkkamers, badkamers en toiletruimtes.

RVS deurbeslag of een ander materiaal

Deurbeslag van RVS, oftewel inox, is een stevig materiaal dat eveneens duurzaam is. Een bijkomend voordeel is dat RVS weinig onderhoud nodig heeft en het bij vrijwel alle woningstijlen goed aansluit. RVS oogt nogal standaard en als je net dat extra luxueuze uiterlijk wilt realiseren, dan kun je beter voor een luxer ogend materiaal kiezen, zoals zilver of goud of rosé. Dat gezegd hebbende, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om RVS in een zwarte uitvoering te nemen. De kleur zwart op je deurbeslag is momenteel erg trendy en de neutrale kleur zorgt ervoor dat zwart bij elke interieurstijl past en zorgt voor een elegante en strakke look van je deuren.

 

Door de bomen het bos niet zien

Vergeet echter niet om ook verder te kijken dan je neus lang is. Denk bijvoorbeeld bij je voordeur aan een bijpassende brievenbus en huisnummer. Daarbij hoe kies je het juiste slot voor je binnen- en buitendeuren? Er kunnen nog wat vragen ontstaan bij het kiezen van je deurbeslag. Heb je daarom nog vragen of advies nodig van deskundigen, kun je te allen tijde contact opnemen met de klantenservice door te bellen of mailen. Er wordt gestreefd naar een reactie binnen 24 uur.