Bartomaud
Image default
Mode en Kleding

Kwaliteitsjeans voor heren online bestellen en bijdragen aan het terugdringen van CO2-uitstoot

Wie kwaliteitsjeans voor heren online wil bestellen, raakt vandaag de dag al gauw het overzicht kwijt. Aanbieders lijken er dagelijks bij te komen en de kledingindustrie produceert veel en goedkoop. Collecties volgen elkaar in een alsmaar toenemend tempo op. Ga je niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit? Of je nu op zoek bent naar herenjeans met verfspatten, subtiele scheuren of slijtageplekken, bij Boragio vindt je waar je naar zoekt. Het merk volgt trends, maar produceert kleding die lang meegaat en CO2-uitstoot zo indirect beperkt.

Zó herken je spijkerbroeken van hoge kwaliteit

Dat je bij dit merk kwaliteitsjeans voor heren online kunt bestellen, blijkt uit tal van factoren. Zo zijn de spijkerbroeken voorzien van stevige naden, robuuste knoopsgaten en kwalitatief hoogwaardige ritsen. Grappig aan de jeans van dit merk is dat de ritsen schuin lopen. Dit geldt voor de herenjeans met verfspatten, maar ook voor de andere soorten. De spijkerbroeken zijn van hoogwaardig textiel vervaardigd, waardoor ze hun vorm lang behouden. Ook na talloze malen wassen.

Een servicegericht jeansmerk

Kenmerkend voor de jeans van dit Italiaanse merk is verder de exclusieve wassing en de perfecte pasvorm. De superieure stretchstof zorgt ervoor dat het draagcomfort optimaal is. Zelfs tijdens een lui avondje bankhangen kun je deze herenjeans met verfspatten aanhouden. Ondanks de razendsnelle groei van het bedrijf heeft men altijd de focus op kwaliteit behouden. Er wordt een zeer servicegerichte aanpak gehanteerd, wat onder andere blijkt uit de twaalf maanden garantie die je bij iedere aankoop ontvangt.

Ontdek een familiebedrijf dat internationaal blijft uitbreiden

Boragio werd in 2015 door twee broers opgericht. Zij kregen daarbij hulp van een ontwerpspecialist die hen nog steeds op regelmatige basis van adviezen voorziet. De twee broers verzorgen alles van inkoop tot verkoop zelf. De komende jaren zal het assortiment worden uitgebreid en zullen in meer landen fysieke winkels ontstaan. Tot die tijd kun je de kwaliteitsjeans voor heren online bestellen op de overzichtelijke website.