Bartomaud
Image default
Mode en Kleding

Besteed eens meer aandacht aan je sokken!

Van al je kleding zijn sokken van het ondergeschoven kindje. Je draagt ze in je schoenen en vaak nog onder je broek en zodoende ziet vrijwel niemand ze. Het is dan ook vaak om deze reden dat de meeste mensen niet heel veel tijd en aandacht schenken aan het sokken kopen.

Sokken zitten toch onder je broek?

Maar dat is jammer. Want je koopt ze niet alleen voor de mooi. Maar vooral voor de comfort. Koop je dus willekeurig een paar zwarte sokken? Dan kan het zijn dat je er juist ontzetttende koude voeten in krijgt, juist hele warme of zweetvoeten. Ook als je de uitstraling van de sok totaal niet belangrijk vindt, besteedt dan toch de nodige tijd aan het kopen van goede sokken die bij jou passen.

Om te weten welke sokken het beste bij jou passen moet je van jezelf bepalen of je een echte koukleum bent of juist het tegenovergestelde. Voor koukleumen raden we echte thermosokken aan. Die houden je ook op koude dagen lekker warm. Ook wollen herensokken en damessokken zijn geschikt voor de mensen met altijd maar koude voeten. Voor de mensen met voornamelijk altijd warme voeten raden we sokken aan die goed ventileren. Het zou ook fijn zijn als ze vocht afvoeren. Dit soort sokken vind je doorgaans wel in de categorie werksokken en sportsokken, waaronder wandelsokken.

Voor de zomer kun je volstaan met sneakersokken. Je weet wel, die zijn nog iets lager dan die enkelsokken. Bij deze zie je eigenlijk alleen de schoen en dan je enkel. De sok zit netjes weggewerkt in de schoen waardoor het lijkt dat je met blote voeten in je schoenen staat. Doe dit echter niet. Je voeten gaan er pijn van doen. Je krijgt blaren en door het zweten echt zere plekken. Bovendien gaan je schoenen er niet lekker van ruiken. Een kleine sneakersok biedt in dit soort gevallen echt uitkomst.

sokken kopen

https://www.sokken-outlet.nl/thermo-sokken