Bartomaud
Image default
Beauty en verzorging

Koop je hair weave voor een mooie look

Heb jij bij de Hairweave Company een cursus hairweaving gevolgd? Dan wil jij waarschijnlijk ook een hair weave kopen die van hoogwaardige kwaliteit is. Deze kun je op een veilige manier bevestigen bij jezelf, bij vrienden, familieleden of bij bijvoorbeeld klanten van je kapsalon. De beste bevestigingsmanier is een rubberen bevestigingsbandje, dat dit hairweavebedrijf ook gebruikt voor de bevestiging. Dit bandje zorgt voor een zachte bevestiging en is flexibel. Daardoor veert jouw hair weave mee als je je haar borstelt. Het voordeel is dat jouw eigen haar niet beschadigt onder de rubberen bevestigingsband. Zo blijft jouw weave netjes in je haar zitten en geniet jij van een prachtige haarstijl.

Wat is een hair weave en wat voegt dit toe aan jouw kapsel?

Een hair weave, ook wel een hairextension of haarextensie, is een haarstuk dat aan jouw eigen haar wordt gehecht. Dit kun je laten doen in een van de salons van Hairweave Company, maar na een goede cursus kun je dit ook zelf doen. Dan koop je de haarextensie gewoon bij dit bedrijf en bevestig je het goed aan je eigen haar. Door deze hairextension ziet je haar er voller en/of langer uit. De hair weaves van dit bedrijf zijn handgemaakt silk hair. Bovendien profiteer je van vijf jaar kwaliteitsgarantie en zes weken bevestigingsgarantie.

Schaf je weave aan in een van de salons

Ga langs bij een van de salons van dit bedrijf en koop een hair weave van de best mogelijke kwaliteit. Als je nog vragen hebt over het haarstuk of over de bevestiging. Laat je de bevestiging liever over aan een van de medewerkers van dit hairweavebedrijf? Bekijk dan de prijslijst op de website, kies je vestiging en maak gemakkelijk een afspraak. Ook voor een gewone kappersbehandeling kunt u bij deze salons terecht voor knippen, wassen en föhnen.