Bartomaud
Image default
Beauty en verzorging

Het leven na de zwangerschap

Voor vrouwen die net bevallen zijn is het goed om te weten dat de mommy makeover bestaat. Een verzamelterm voor de ingrepen om slappe borsten te verhelpen en om van overtollige huid af te komen rondom de buik. Het is niet fijn wanneer je last hebt van een van beide of wellicht alle twee. Voor je kind heb je een boel over alleen als je achteraf met uitgezakte borsten of overtollige huid heb je toch liever dat je hier van af zou kunnen komen. Zwangerschappen hoeven niet langer het einde te zijn van een aantrekkelijk lichaam.

 

Hoog tijd voor een ingreep of juist niet

Het is normaal dat je na een zwangerschap niet gelijk weer in vorm bent. Gelukkig lossen een boel van de hierboven genoemde verschijnselen zich vanzelf op. Daarom is het beter om eerst af te wachten of die slappe borsten uit zichzelf weer verdwijnen. Mocht je na een tijdje van een arts horen dat het om iets blijvends gaat dan kan een mommy makeover de oplossing zijn voor jou. Te vroeg al van alles laten wegsnijden kan een boel extra onnodig gedoe geven. Laat staan het geld dat hiernaartoe verdwijnt dat je anders in je zak gehouden zou hebben. kortom laat het niet zomaar doen. 

 

Er mee blijven rondlopen is een slecht idee

Na een zwangerschap mag je jezelf wel een beetje verwennen en blijven zitten met lichamelijke onvolmaaktheden na afloop moet je jezelf niet aan willen doen. Er zijn bekwame mensen die je hier vanaf kunnen helpen die goed weten wat ze doen. Een mooi lichaam is goed voor het zelfvertrouwen en je bent bovendien ook een stuk blijer met je lijf wat weer leidt tot een positief zelfbeeld. Ieder kind verdiend een zelfverzekerde moeder. Wanneer je niks aan die borsten of buik laat doen gaan je jezelf in de toekomst vast nog wel een keer tegenkomen.